Νέα «βόμβα» Πολάκη για «μαύρο» λογαριασμό του ΚΕΕΛΠΝΟ το 2013 – ’14 με 894 συμβάσεις 28 Μαρτίου 2018, 15:38 | Γράψτε το σχόλιο σας



Συγκεκριμένα, ο αν. υπουργός Υγείας αφηγήθηκε πως την Παρασκευή έλαβε ανώνυμη καταγγελία που περιέχει 894 συμβάσεις του ΚΕΕΛΠΝΟ με ΜΜΕ και οι οποίες αφορούν την περίοδο 2013 – 2014.
Στις συμβάσεις αναγράφονται η εισήγηση, η πρόταση συνεργασίας και το υπηρεσιακό της σύμβασης, χωρίς όμως να εμπεριέχονται τα ανάλογα ποσά.
Επ’ αυτού, αντιστοίχισε τα σχετικά στοιχεία που είχε αιτηθεί και είχε λάβει από τις αρμόδιες υπηρεσίες όταν ανέλαβε το αξίωμα του αν. υπουργού, με τον ίδιο να τονίζει πως για την ίδια περίοδο (δηλαδή 2013-2014) οι υπηρεσίες του προσκόμισαν μόλις 150 συμβάσεις με ΜΜΕ που εμπεριέχονται στις 894 της καταγγελίας.
«Όλα σχεδόν αντιστοιχίζονται» διαπίστωσε για να σχολιάσει πως «η βρωμιά και η δυσωδία δεν παλεύονται».
Εξήγησε, επίσης, ότι τα στοιχεία της καταγγελίας είναι προϊόν του εσωτερικού καταλόγου του ΚΕΕΛΠΝΟ που αντλήθηκαν από Η/Υ υπαλλήλων.
Σκοπός των συμβάσεων αυτών -κατά τον υπουργό- ήταν η χρηματοδότηση με «εντελώς μαύρο χρήμα» μέσω «μαύρου» λογαριασμού που οδηγεί στο συμπέρασμα πως πρόκειται για «μαύρο» πολιτικό χρήμα.
«9 εκ. είναι αυτές οι συμβάσεις αν τις βάλεις μεσοσταθμικά. Υπάρχουν μέσα ακόμα και σελίδες που δεν είχαν ανοίξει ακόμα. “Πάρε κόσμε”… Πολλά έχουν πάρει τα “παραπολιτικά”, σάιτ στο όνομα “Παππάς” (βουλευτής της Ν.Δ. και συγγενείς του), πήρε 98.000 για μπάνερ, κάνουν εκλογές και μετά τα κλείνουν. “Χαμπάρια”, Αγκελιαφόρος”, “Σκαι”, κάτι που δεν τα ξέρει η μάνα τους… “Ριζόπουλος ποστ”, “Πρώτο Θέμα” Θ. Αναστασιάδης, Σ. Κοτρώτσος, Ν. Χατζής, Προβοκατέρ… Voria.gr, Παραπολιτικά, Συνείδηση, Κουρδιστό Πορτοκάλι, Αγριομαντάτα.gr και ονόματα συγκεκριμένων δημοσιογράφων για να φτιάξουν πρόγραμμα επικοινωνίας.”
http://www.tribune.gr/

Δείτε το βίντεο: