ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΌ-ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΌ -ΣΑΤΥΡΙΚΌ -ΒLOG ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΠΑΤΖΗΔΩΝ της πολιτικής της οικονομίας του αθλητισμού των celebrity @ πουτ@νας της κοινωνίας… To blog των αποκαλύψεων

Popular

Τετάρτη, Ιανουαρίου 24, 2018

Ποιος είναι ο Φράγκος Φραγκούλης, καραβανάς Άραγκορν των ακροδεξιών


Δε θα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της Ελλάδας που ένας καραβανάς πάει να λανσαριστεί ως ο σωτήρας του φτωχού μας Έθνους. Δεν μιλάμε για απλούς υπουργούς ή βουλευτές όπως ο Τόσκας του ΣΥΡΙΖΑ ή ο μουστακαλής Επιτήδειος της Χρυσής Αυγής, αλλά για ακόμη πιο extravagant περιπτώσεις (με κάμποσα κινήματα / πραξικοπήματα στο βιογραφικό) όπως ο πρωθυπουργός Νικόλαος Πλαστήρας ή ο επίσης πρωθυπουργός Αλέξανδρος Παπάγος, οι οποίοι μνημονεύονται συνήθως μαζί στο “Τι Πλαστήρας, τι Παπάγος“.
Ο τελευταίος στη σειρά των καραβανάδων που θα μας σώσουν από κάποιον εχθρό του Έθνους με τη χρήση λίγης στρατιωτικής πειθαρχίας στην πολιτική ζωή (και επιθεώρηση κάθε Παρασκευή) είναι ο πρώην αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού και υπουργός Εθνικής Άμυνας στην υπηρεσία κυβέρνηση Πικραμένου, Φράγκος Φραγκούλης. O πρώην αρχηγός του Στρατού επανήλθε στην επικαιρότητα μετά τον κεντρικό του ρόλο στην χτεσινή συγκέντρωση για το όνομα της Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη, όπου έγινε δεκτός με συνθήματα τύπου “είναι τρελός ο στρατηγός“. Η τοποθέτηση του Φραγκούλη συνοψίζεται στα εξής:
«Θα μας βρουν μπροστά τους. Δεν είμαστε έρμαια, θα προστατέψουμε τη Μακεδονία μας.»
Ας δούμε ποια είναι τα πιο hot στοιχεία γύρω από τον πνευματικό (και ίσως αύριο πολιτικό) ηγέτη των μακεδονομάχων:
H συνέχεια στο https://luben.tv/politix/140957https://luben.tv/politix/140957