Δύο … “οφ-σορ” ταξίδια του Κυριάκου στο Λονδίνο και τη Γερμανία που δεν ανακοινώθηκαν και “προδόθηκαν” στα social media


Δύο … “εκτός χωρικών υδάτων” ταξίδια φαίνεται ότι πραγματοποίησε μέσα σε λίγα 24ωρα, χωρίς να ανακοινώσει τιποτα στα social media, ο κατά τα άλλα υπερδραστήριος χρήστης τους, πρόεδρος της ΝΔ! Σύμφωνα με πληροφορίες του the faq από Έλληνες στο Λονδίνο, το περασμένο Σάββατο το βράδυ ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα έτρωγαν τα παιδιά στο φημισμένο Hakkasan στο Λονδινο, που το καλοκαίρι λειτουργεί και στη Μύκονο.
Εντούτοις σε αντίθεση με το τι συμβαίνει με την παραμικρή εμφάνιση του προέδρου της ΝΔ καμία ανάρτηση δεν υπήρξε στο instagram όπου κατά το παρελθόν συνήθιζε να μοιράζεται τα οικογενειακά αλλά και ευρύτερα φιλικά στιγμιότυπα από την προσωπική του ζωή, ο πρόεδρος της ΝΔ!
Λίγες μόνον μέρες μετά μια ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο λογαριασμό του στο twitter όπου παρουσιαζόταν να … “αισθάνεται ντροπή … ως Έλληνας (sic) για τον 20λεπτο έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκε στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης “, πυροδότησε νέα δημοσιεύματα για … (νέο) μυστικό (;) ταξίδι του κ Μητσοτάκη που δεν είχε ανακοινωθεί καν από το γραφείο του προέδρου της ΝΔ!
«Ντράπηκα ως Έλληνας όταν στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης με πήγαν σε διαφορετικό χώρο ελέγχου, όπου περίμενα 20 λεπτά για τον έλεγχο διαβατηρίου», είπε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης χωρίς βέβαια να μας πει λέξη το λόγο του ταξιδιού του.
Ως γνωστόν ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης μίλησε στα μέσα της εβδομάδας στην εκδήλωση «Responsibility to reform Europe» του Ινστιτούτου Μπρούγκελ, στις Βρυξέλλες, πράγμα όμως το οποίο είχε ανακοινωθεί έγκαιρα μαζί με το πρόγραμμά του, από το κόμμα της ΝΔ!