Κόλαση Ο "μπιφτέκας" Αδωνις ...όταν ήταν λιάρδα με την γυναίκα του !!! Βίντεο



Τα αίματα άναψαν και παραλίγο να πιαστούν στα χέρια Άδωνις Γεωργιάδης και Πέτρος Κωνσταντινέας.

«Εγώ δεν πήγα τη γυναίκα μου στο Σίδνεϊ με λεφτά των ομογενών» είπε αρχικά ο Πέτρος Κωνσταντινέας. «Όταν είσαι σε ένα κόμμα και δεν ενδιαφέρεσαι σήμερα για τους πλειστηριασμούς γιατί δεν σε βολεύουν, να μιλάς σε εμένα για ανακολουθία στην πολιτική, θα πέσουν τα φώτα να σε πλακώσουν», απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Και φυσικά δεν σταμάτησε εκεί… «Όταν είσαι σε ένα κόμμα που ο πρωθυπουργός σου έχει αδερφό που καταδικάστηκε για πλαστή ασφαλιστική ενημερότητα, το να μιλάς για τη γυναίκα του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας… Όταν μιλάς για κοινό πόθεν έσχες και ο κ. Τσίπρας δεν έχει κάνει ποτέ κοινό πόθεν έσχες με τη σύζυγό του, άλλο αν εμείς δεν το βγάζουμε γιατί δεν θέλουμε να κάνουμε τα ίδια με εσάς, τολμάς να τα λες;».
Ο Άδωνις Γεωργιάδης κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του ως τους «μεγαλύτερους πολιτικούς απατεώνες που έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα».
«Εκλεγήκατε λέγοντας θα καταργήσετε το μνημόνιο, θα μειώσετε το ΦΠΑ, θα καταργήσετε τους πλειστηριασμούς» συνέχισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ. Αλλά κάπου εκεί άρχισε συγχρόνως να μιλάει και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ: «Έχεις μείνει στις 25 Γενάρη. Στις 20 Σεπτέμβρη πήγαμε με ένα Μνημόνιο να –που έλεγες- και βγήκαμε με έξι μονάδες».
«Εγώ δεν είμαι σαν τους άλλους. Είμαι λαϊκό παιδί» είπε ο Πέτρος Κωνσταντινέας και σήκωσε μια εκτυπωμένη φωτογραφία κατηγορώντας τον Άδωνι Γεωργιάδη ως… μεθυσμένο. «Πάρε εδώ πως ήσουν λιάρδα, τύφλα με τη γυναίκα σου».
Και εκεί έγινε η… έκρηξη! «Όταν είχε νεκρούς; Είχε νεκρούς τότε;» φώναξε ο Άδωνις Γεωργιάδης έχοντας πλέον έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τον Πέτρο Κωνσταντινέα, ο οποίος συνέχιζε να του λέει πως ήταν… λιάρδα!
«Χαλάρωσε, ηρέμησε, δεν σε φοβάμαι» επέμεινε ο Πέτρος Κωνσταντινέας, με τον Γιώργο Παπαδάκη κάπου εκεί να σηκώνεται από τη θέση του για να πάει πάνω από τους δυο καλεσμένους του!
«Χαλάρωσε, είσαι αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας» έλεγε ειρωνικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, με τον Άδωνι Γεωργιάδη σε έξαλλη κατάσταση να θυμάται τη… θητεία του Κωνσταντινέα στη διαιτησία. «Εδώ το παίζεις διαιτητής; Δεν σε ξέρει η Ελλάδα, νομίζεις, τι ήσουν». «Είσαι ο μεγαλύτερος πολιτικός μπιφτεκάς», συνέχισε ο Κωνσταντινέας, με τον Γιώργο Παπαδάκη να αναγκάζεται να… σφυρίζει τη λήξη του καυγά. Κυριολεκτικά!
http://www.periodista.gr/
Δείτε τον καυγά