Γονείς της αγαπημένης του Κόκκαλη Τζούνιορ η κοσμικογράφος και ο εκδότης που κρατούνται στις φυλακές με βαριές καταδίκες



Άτιμη κοινωνία, που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους ρίχνεις στα ξένα χέρια. Η ιστορική ατάκα της Μίτσης Κωνσταντάρα έσκασε σαν αστραπή μπροστά στα μάτια του Pressάκια, όταν έπεσε πάνω στην είδηση-βόμβα που ακολουθεί. Μία είδηση γεμάτη lifestyle, γκλαμουριά, χρήμα, δικαστήρια, φυλακή, αλλά και ποδόσφαιρο (έστω… παραπλεύρως)!

Τα πρόσωπα: Η wannabe πεθερά και ο wannabe πεθερός του Σωκράτη Κόκκαλη Τζούνιορ στη φυλακή. Οχι παραμύθι, γεγονός, και μάλιστα σοβαρό. Καθώς οι γονείς της Μαρίας Τσούτσια, αγαπημένης συντρόφου και πιθανής μέλλουσας συζύγου του βενιαμίν της οικογένειας Κόκκαλη, έχουν συλληφθεί και αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα με την ελληνική δικαιοσύνη! Για την ακρίβεια, ενώ το ερωτευμένο ζευγάρι ζει μεταξύ Αθήνας, Μυκόνου, Λονδίνου και Νέας Υόρκης, Ανθή Κασσιμάτη και Γιώργος Τσούτσιας ανεβαίνουν τον δικό τους Γολγοθά. Βιώνοντας τις ατυχείς επαγγελματικές και επιχειρηματικές επιλογές τους.
Η είδηση: Το απόγευμα της Τρίτης 5 Δεκεμβρίου η γνωστή κοσμικογράφος και σημαίνουσα παρουσία στη Lifestyle σκηνή της χώρας, Ανθή Κασσιμάτη, συνελήφθη και οδηγήθηκε στα γραφεία του Τμήματος Αναζητήσεων της Ασφάλειας Αττικής, καθώς σε βάρος της εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για υπεξαίρεση, απάτες και όσον αφορά τον νόμο περί επιταγών, έχοντας καταδικαστεί ερήμην της σε κάθειρξη επτά ετών. Η κόρη του αείμνηστου προέδρου του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Γιάννη Κασσιμάτη, πήρε τον δρόμο για τη φυλακή, εκεί όπου βρίσκεται εδώ και 15 ημέρες και ο πρώην σύζυγός της! Ο Γιώργος Τσούτσιας είναι ήδη έγκλειστος στις φυλακές Χαλκίδας, έχοντας καταδικαστεί σε κάθειρξη 17 ετών για σωρεία αδικημάτων.
Οι περιπέτειες: Η Κασσιμάτη αποτέλεσε εξέχουσα παρουσία στην ελληνική show biz. Πασίγνωστη μέσα από τις κοσμικές στήλες των lifestyle περιοδικών στα οποία εργαζόταν, αλλά και της εφημερίδας «Μεσημβρινή», στην οποία εργάστηκε επί σειρά ετώ, ενώ διετέλεσε διευθυντικό στέλεχος σε γυναικεία περιοδικά, μεταξύ των οποίων και το «Vitrine». Το διαζύγιο με τον Γ. Τσούτσια ακολούθησε η οικονομική κατρακύλα, με αποτέλεσμα τη φυλάκισή της μόλις πριν λίγες ημέρες.
Από την πλευρά του ο βίος του Γιώργου Τσούτσια είναι γεμάτος επιτυχίες, αλλά και βαρύγδουπη πτώση. Η μεγάλη του επιτυχία στο περιοδικό «Λοιπόν» τη δεκαετία του ’90, το άνοιξε διάπλατα πόρτες. Εργάστηκε στον ΔΟΛ, ανέλαβε τις δημόσιες σχέσεις της ΕΡΤ, ποήγρε μεταγραφή για τη διεύθυνση του ψυχαγωγικού προγράμματος του ΑΝΤ1 και κάπου εκεί αποφάσισε να γίνει εκδότης. Πρώτο εγχείρημα η εβδομαδιαία, οικονομική εφημερίδα «Money», εν συνεχεία το περιοδικό «Yes» και τέλος το «Money and Life».
Ωστόσο, η αρχική επιτυχία διαδέχθηκε τον απόλυτο καταποντισμό. Οι επιχειρήσεις του χρεοκοπούν, ενώ τον Απρίλιο του 2010 συλλαμβάνεται ως φυσικός αυτουργός της απαγωγής του 32χρονου επιχειρηματία Θεμιστοκλή Πετράκη, τον Οκτώβριο του 2009! Πλέον, από τα τέλη Νοεμβρίου ο Τσούτσιας βρίσκεται στις φυλακές Χαλκίδας, καταδικασμένος σε 17 χρόνια φυλάκισης!