Άγριο χώσιμο Ολυμπιακών για Μαρινάκη! (pics)


Με φράσεις όπως «πρόεδρος πλασιέ, ομάδα για τα μπάζα», «μας δουλεύεις ή σε έχουν πιάσει κορόιδο οι μάνατζερ» οι Ολυμπιακοί ασκούν έντονη κριτική στον Μαρινάκη μετά το στραπάτσο της Λεωφόρου!
Μπορεί η ΠΑΕ Ολυμπιακός και τα «φιλικά» προσκείμενα σε αυτή μέσα να θεωρούν ότι οι λόγοι που έφεραν την ήττα των «ερυθρόλευκων» από τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της Λεωφόρου ήταν ένας συνδυασμός των επιλογών του Τάκη Λεμονή και της διαιτησίας, ωστόσο πλέον ο κόσμος της ομάδας φαίνεται πως δεν... τσιμπάει. Και βλέποντας ότι η φωνή του δεν μπορεί να ακουστεί από τα επίσημα social media της ομάδας που υποστηρίζει (καθώς τα σχόλια που ασκούν κριτική στη διοίκηση... εξαφανίζονται), καταφεύγει σε φιλικά προς τη διοίκηση της πειραϊκής ΠΑΕ, μέσα για να εκφράσει την αγανάκτησή του.
Χαρακτηριστικά είναι τα παραδείγματα των σχολίων που συνοδεύουν από το βράδυ της Κυριακής αναρτήσεις της διαδικτυακής έκδοσης του «Γαύρου», το gavros.gr. Τόσο στην ανάρτηση του αγώνα, όσο και σε αυτή που αναφέρεται στη διαιτησία, οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί καταφέρονται κατά των προσωπικών επιλογών του Βαγγέλη Μαρινάκη, θεωρώντας τον ως τον Νο1 υπαίτιο για την εικόνα της ομάδας, όχι μόνο κατά τη φετινή αλλά και για τις προηγούμενες σεζόν -παρά τους τίτλους!
Ορισμένα ενδεικτικά σχόλια αναφέρουν...
  • «Ντροπή, το τσίρκο αυτό που βλέπουμε έχει ονοματεπώνυμο: Βαγγέλης Μαρινάκης. Αυτός είναι υπεύθυνος για την κατρακύλα»
  • «Ναι, το πέναλτι φταίει... Δεν ντρέπεστε λίγο; 0 τελικές μέχρι το 70' με τους ανύπαρκτους; Η ευθύνη έχει όνομα. Ο Ολυμπιακός θέλει σοβαρή διοίκηση και πρόεδρο με όραμα, όχι πλασιέ»
  • «Ποιο πέναλτι βρε προπαγανδιστές, μας έκαναν ρεζίλι κι εσείς λέτε ψέματα. Σας βαρέθηκε ο κόσμος. Το αφεντικό σας φταίει αλλά χ@#$στε να γράψετε μια αλήθεια»
  • «Πρόεδρε ή μας δουλεύεις ή δεν ξέρεις τι σου γίνεται και σε έχουν πιάσει κορόιδο οι μάνατζερ...»
  • «Κανένα πρόβλημα πρόεδρε, μη μασάς, η Φόρεστ νίκησε»
  • «Και πάλι πληρώνουμε τα λάθη Μαρινάκη, κάθε πέρσι και καλύτερα»
  • «Αυτό που μου δίνει ελπίδα είναι ότι το 95% των φιλάθλων δεν τσιμπάνε και δεν ασχολούνται με αυτές τις @#$&ιες. Κανονίστε γιατί δεν θα τελειώσει καλά η σεζόν...»
  • «Ρε σεις εκεί στο Γαύρο αυτό ματς φταίει; Ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν θέλει δικαιολογίες με σφυρίχτρες και σημαιάκια»
Δείτε τα χαρακτηριστικά σχόλια λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα στη Λεωφόρο...