Οι καραμανλικοί δεν θα το αφήσουν να περάσει έτσι - Ανοίγουν οι «ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ» για τον Άδωνι Γεωργιάδη



Μία από τις σοβαρότερες κρίσεις περνά το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας με ευθύνη φυσικά του εντελώς ανίκανου προέδρου του κόμματος, Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος έχει καταστεί θλιβερό έρμαιο του Άδωνι Γεωργιάδη και της ακροδεξιάς σέχτας που κάνει κουμάντο στο κόμμα που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Η διαγραφή της βουλευτή Κατερίνας Παπακώστα, με εντολή Άδωνι Γεωργιάδη στον Κυριάκο Μητσοτάκη, είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.
Ήδη η καραμανλική βάση του κόμματος και στελέχη που πρόσκεινται στον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή, βράζουν από οργή για τις κινήσεις της ηγεσίας, που όχι μόνο κρατούν στάσιμο το κόμμα, αλλά και που το οδηγούν στην πλήρη απαξίωση.
Δεν είναι μόνο το γεγονός πως η ηγεσία της ΝΔ επιχειρεί συστηματικά να απαξιώσει και να αποδομήσει την περίοδο διακυβέρνησης της χώρας από τον Κώστα Καραμανλή, ούτε βέβαια είναι μόνο το γεγονός πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η νεοφιλελεύθερη παρέα του ταυτίζονται όλο και περισσότερο με το διεφθαρμένο σύστημα Σημίτη που αποτελεί κόκκινο πανί για το ισχυρότερο τμήμα του κόμματός του. Οι καραμανλικοί βλέπουν πιο μακριά και πιστεύουν πως η ηγεσία του κόμματος στοχεύει στην "εκκαθάριση" του κόμματος από τους ίδιους ώστε να ανοίξει ο χώρος για τα "ορφανά του Σημίτη", αλλά και για στοιχεία της ακροδεξιάς που θα αλλοιώσουν τον χαρακτήρα και τη φυσιογνωμία της Νέας Δημοκρατίας και θα την καταστήσουν κόμμα του περιθωρίου.
Οι καραμανλικοί θεωρούν πως η διαγραφή της Κατερίνας Παπακώστα είναι ένα πρώτο δείγμα του τι μέλλει γενέσθαι και όπως αναφέρουν όλες οι πληροφορίες δεν θα το αφήσουν να περάσει έτσι.
Η διαγραφή της βουλευτή, η οποία διαφοροποιήθηκε από την επικίνδυνη στάση που τήρησε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο θέμα των F16 κι όχι μόνο είναι η αφορμή για το ξέσπασμα του πολέμου ανάμεσα στην καραμανλική πτέρυγα του κόμματος και τους ακροδεξιούς που πλαισιώνουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο πόλεμος που θα ξεσπάσει θα είναι άγριος, σκληρός και μπορεί να οδηγήσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ακόμη και στη διάσπαση. Το αίτημα των καραμανλικών θα είναι, όπως όλα δείχνουν, "ή αυτοί ή εμείς" και ως εκ τούτου ανοίγουν οι "Πύλες της Κολάσεως" για τον Άδωνι Γεωργιάδη και όχι μόνο.
Ο μεγάλος χαμένος θα είναι σε κάθε περίπτωση ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος θα συντριβεί. Το εντυπωσιακό είναι το εξής: Ενώ η υποβάθμιση του Άδωνι Γεωργιάδη στον πρόσφατο "ανασχηματισμό" είχε διατηρήσει τους καραμανλικούς σε κατάσταση "ύπνωσης", τώρα με την διαγραφή της Παπακώστα, το θηρίο ξύπνησε με τις εξελίξεις να αναμένονται καταιγιστικές.
Μείνετε συντονισμένοι...

 http://www.periodista.gr/