Μεταφορά της αργίας της 28ης Οκτωβρίου που πέφτει Σάββατο για την Δευτέρα !



Εθνική γιορτή χωρίς τριήμερο για τους Έλληνες δεν νοείται.
Και φαίνεται να υπάρχει πάνδημο αιτήματα να αποφασιστεί η μεταφορά της αργίας της 28ης Οκτωβρίου που πέφτει Σάββατο καθώς και άλλων τέτοιων αργιών ...που μας χάλασε το 2017 καθώς συμπίπτουν με Αργίες Σαββατοκύριακου !

Σύμφωνα με μη εξακριβωμένες πληροφορίες κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο να υπάρξει σχετική απόφαση...ώστε οι Έλληνες να απολαύσουν ένα τριήμερο που τόσο στερήθηκαν μέσα στο χρόνο που τρέχει.

Το θέμα φαίνεται να προβληματίζει και την αντιπολίτευση ! Σίγουρα θέλει να προσφέρει ένα τέτοιο τριήμερο αλλά υπάρχουν εσωκομματικές τριβές αν η συναίνεση σε ένα τέτοιο μέτρο ...ευνοεί την Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ !

Μάλιστα σύμφωνα πάντα με μη διασταυρωμένες πηγές ...στελέχη της ΝΔ συμβουλεύουν τον Μητσοτάκη να επικοινωνήσει με τους τροικανούς για να του πουν αν πρέπει να συναινέσει.

Από την πλευρά της Κυβέρνησης θεωρούν κοινωνικό πρόσημο ένα τέτοιο μέτρο...μαζί με το πλεόνασμα που θα μοιράσουν τέλος του έτους

Αναμένονται σχετικές εξελίξεις εντός της ημέρας. Αν και οι προνοητικοί Έλληνες πάντα βρίσκουν τρόπο να ξεκλέψουν τέτοια τριήμερα χωρίς να περιμένουν τους πολιτικούς !