Για οργανωμένο έγκλημα φοροδιαφυγής κάνει λόγο ανακοίνωση των εφοριακών σχετικά με τις επιθέσεις με όπλα σε φορολογικούς ελέγχους



Σε διάστημα λίγων ημερών σημειώθηκε νέο επεισόδιο στην Αγριά του Βόλου, με όπλα, σπαθιά και πυροβολισμούς. Το νέο περιστατικό αυξάνει τον ήδη μακροσκελή κατάλογο παρόμοιων γεγονότων όπως στα Χανιά, στην Πάτμο, στη Βέροια αλλά και σε άλλες περιοχές που δεν έχουν δει στο φως της δημοσιότητας.


Η Π.Ο.Ε - Δ.Ο.Υ καταδικάζει απερίφραστα την νέα επίθεση σε βάρος συναδέλφων κλιμακίου της ΥΕΔΕ Θεσσαλονίκης στις 17.8.2017 στην Αγριά του Βόλου και εκφράζουμε την πλήρη συμπαράσταση στους ίδιους αλλά και στο σύνολο των εργαζομένων. Δηλώνουμε ότι αυτά τα περιστατικά δεν πρόκειται να μας φοβίσουν και θα συνεχίσουμε ακάθεκτοι το έργο μας κατά της φοροδιαφυγής που αποτελεί οργανωμένο έγκλημα κατά της κοινωνίας.

Επειδή η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο καλούμε όλους τους υπεύθυνους, το Υπουργείο Οικονομικών, Προστασίας του Πολίτη, ΑΑΔΕ και τη Δικαιοσύνη να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Ζητάμε επιτακτικά τη διασφάλιση των εργασιακών συνθηκών και την προστασία μας, πριν θρηνήσουμε θύματα. Η απαίτησή μας για ασφαλή και αξιοπρεπή εργασία είναι αδιαπραγμάτευτη.

Το μεροκάματο του τρόμου και των απειλών δεν μπορεί να συνεχιστεί....


ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΥΦΑΝΤΗ ΕΙΡΗΝΗ

Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΝΝΑ ΚΙΟΥΤΣΟΚΙΟΖΟΓΛΟΥ - ΠΟΥΛΑΚΗ

https://left.gr/