Τόσκας: Η Ελλάδα είναι πυλώνας , ασφάλειας και ηρεμίας στην Ευρώπη


Μπράβο είναι   ενας από τους κορυφαίους υπουργούς στη Δημόσια Τάξη. Ο Υπουργός που χτίζει σύγχρονη και επαγγελματική αστυνομία. Που πέταξε με τις κλωτσιές κομματικούς χωροφύλακες ...παραμυθάδες και κομπογιαννίτες. Φτιάχνει αποδοτική και χρήσιμη αστυνομία στην Ελλάδα. Θέμα

Kαθησυχαστικός αναφορικά με το θέμα της τρομοκρατικής απειλής στη χώρα μας, εμφανίστηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη. Κανένας δεν μίλησε για θεωρίες συνωμοσίας, ανέφερε ο κ. Τόσκας για τις πυρκαγιές
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ με αφορμή τα τρομοκρατικά χτυπήματα στη Βαρκελώνη, δήλωσε πως δεν υπάρχουν ενδείξεις για τρομοκρατικό χτύπημα στην Ελλάδα, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο δράσης «μοναχικού λύκου» Όπως είπε, η Ελλάδα είναι πυλώνας σταθερότητας, ασφάλειας και ηρεμίας σε σχέση και με τον περίγυρό μας και όλη την Ευρώπη. 
Ο ίδιος εκτιμά πως το πρόβλημα της τρομοκρατίας θα μπορέσει να αρχίσει να αντιμετωπίζεται μόνο εάν επικρατήσει ειρήνη στην Μέση Ανατολή, όπου η αναταραχή είναι μεγάλη.
Τέλος, αναφερόμενος στις πυρκαγιές της τελευταίας εβδομάδας, υποστήριξε πως δεν έγινε ποτέ λόγος για θεωρίες συνομωσίας και τόνισε ότι υπάρχει προβληματισμός για τα κίνητρα των δραστών. «Κανένας δεν μίλησε για θεωρίες συνωμοσίας, μιλήσαμε για προβληματισμούς, αλίμονο αν δεν είχαμε προβληματισμούς, αυτή είναι η δουλειά μου. Δεν μπορεί όσοι βάζουν τις φωτιές να είναι τρελοί».