Ο Ρέμος των πανηγυριών ! Εκεί που του ουίσκι φλέγεται και οι σαμπάνιες χτίζουν τοίχο για να εμφανιστεί ο καλλιτέχνης ! Βιντεο


Η εκδίκηση του κλαρίνου ! Μπορεί ο Ρέμος να με τις περιβόητες συναυλίες ( πανηγύρια) στο Nammos και την Ψαρρού να άλλαξε τα δεδομένα για  την καλοκαιρινή διασκέδαση  σκυλαδικοκαψούρας της ελληνικής showbiz...αλλά η ελληνική επαρχία αντεπιτίθεται και έχει τον δικό της Ρέμο και τα δικά της αυθεντικά εφέ, που δίνουν άλλη αίγλη χλίδας στις θρησκευτικές εμποροπανήγυρις σε κάμπους και ραχούλες.


Μάλιστα έχει τον δικό της Ρέμο που ονομάζεται Βελισσάρης με προμότερ τον Μάριο το Mπλακμαν  ( τι να μας πουν τώρα οι Ψινάκηδες) τoν πειρατή των FM .

Βελισσάρης ...σημαίνει ένας τύπος που υιοθέτησε στυλ Ρέμου στα κλαρίνα και τραγουδάει δικά του καψουροκλαριτζήδικα σουξέ, ακολουθώντας  το ρεύμα της εποχής και για το αθάνατο ελληνικό κλαρίνο.


Και με δεδομένο ότι τα τελευταία χρόνια ...σε αυτά τα πανηγύρια έχει επεκταθεί το επάγγελμα της λουλουδού με τα πανερογαρύφαλλα να ραίνουν τους χορευτές του τσάμικου...και τις τσιφτετελούδες με τα "καγκέλια" ...ο εν λόγο καλλιτέχνης όπου εμφανίζεται ανατρέπει τα δεδομένα και κάνει το Nammos να μοιάζει με παρακμιακό σκυλάδικο , αφού κιβώτια με ουίσκι φθάνουν στην πίστα για να καούν ...και δεκάδες κιβώτια με σαμπάνιες πίστας εισαγόμενες από Βουλγαρία χτίζουν το αυτοσχέδιο πάλκο για να εμφανιστεί ο καλλιτέχνης

Δείτε βίντεο