Αστυνομικός στην φρουρά του Κούλη ...απειλεί σερβιτόρα και κάνει φασαρία λέγοντας οτι "ξέρετε ρε ποιος είμαι 'γω"


Ετσι αντιλαμβάνονται την εξουσία ...νομίζουν ότι είναι "χωροφύλακες" των πολιτών. Απίστευτη καταγγελία !


Επεισόδιο με πρωταγωνιστή αστυνομικό και μέλος της φρουράς του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας. Κάλεσε την εφορία σε παραλιακό μαγαζί της Καλαμάτας που δεν διέθετε POSπαρότι ο καταστηματάρχης του εξήγησε ότι δεν οφείλεται στο κατάστημα η έλλειψηΑπειλές και συμπεριφορά τραμπούκου καταγγέλλουν αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού.
Ένα απίστευτο επεισόδιο έλαβε χώρα σε παραλιακό κατάστημα της Καλαμάτας πριν από λίγες μέρες. Συγκεκριμένα, στο κατάστημα έφτασε ένας άνδρας, ο οποίος θέλησε να χαλαρώσει με την παρέα του. Ωστόσο, η επίσκεψη του συγκεκριμένου άνδρα στο εν λόγω κατάστημα εξελίχθηκε επεισοδιακά. Όταν ο άνδρας ζήτησε το λογαριασμό θέλησε να πληρώσει με κάρτα. Ωστόσο, τόσο η σερβιτόρα όσο και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος εξήγησαν στον άνδρα ότι η επιχείρηση δεν διαθέτει συσκευή POSκαθώς λόγω ελλείψεως έχει καθυστερήσει η παραλαβή της. Από ότι φαίνεται όμως ο συγκεκριμένος άνδρας δεν πείστηκε από τις εξηγήσεις του ιδιοκτήτη του μαγαζιού και κάλεσε την εφορία. Πράγματι, λίγη ώρα μετά στο κατάστημα έφτασαν στελέχη της εφορίας, τα οποία εξέτασαν επιτόπου την καταγγελία. Αφού ο καταστηματάρχης επέδειξε τα έγγραφα που αποδείκνυαν ότι έχει πράξει τα νόμιμα, προκειμένου να προμηθευτεί συσκευή και ότι η έλλειψη δεν οφείλεται στον ίδιο, τα στελέχη της εφορίας αποχώρησαν.
Νέα ήθη
Το γεγονός που ξένισε ιδιαίτερα τους εργαζόμενους και τους πελάτες που έτυχαν να βρίσκονται στο ίδιο κατάστημα, δεν είναι η επιμονή του συγκεκριμένου άνδρα να παρέμβει η εφορία. Αυτό που προκάλεσε αλγεινή εντύπωση είναι ότι ο συγκεκριμένος άνδρας απευθύνθηκε στο προσωπικό και στον ιδιοκτήτη του καταστήματος με απαράδεκτες φράσεις. Μάλιστα, αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι άκουσαν τον άνδρα να χρησιμοποιεί φράσεις του τύπου «δεν ξέρετε με ποιόν τα έχετε βάλει» ή «δεν ξέρετε που δουλεύω εγώ». Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν να δημιουργηθεί μεγάλη ένταση στο κατάστημα και η σερβιτόρα που εξυπηρετούσε τον συγκεκριμένο άνδρα να ξεσπάσει σε κλάματα εξαιτίας της επίθεσης που δέχθηκε. Σημειώνεται ότι ο συγκεκριμένος άνδρας είναι αστυνομικός, έχει ιδιαίτερες σχέσεις με τη Μεσσηνία και είναι μέλος της φρουράς του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας. Μάλιστα, φαίνεται ότι χρησιμοποιεί την ιδιότητά του με τέτοιο τρόπο που εκθέτει το πρόσωπο στο οποίο παρέχει τις υπηρεσίες του, τον Κ. Μητσοτάκη.