Αποκλειστικό : ΤΑ ΝΕΑ αποκαλύπτουν αύριο οτι με κάρβουνο από τα καμμένα έψηναν χταπόδια και συναγρίδες ο Λαζόπουλος με τον Τσίπρα τoν 15Αύγουστο



Σε μια νέα αποκάλυψη προχωρούν τα ανανεωμένα ΤΑ ΝΕΑ με την νέα διεύθυνση από τον Μαρινάκη  και με φωτογραφία ντοκουμέντο

Ο Τσίπρας έκανε διακοπές στην βίλα του Λαζόπουλου. Στην παρέα προστέθηκε ο σύμβουλος του πρωθυπουργικού γραφείου Καρανίκας. Καθότι έμπειρος ψήστης από τα φεστιβάλ και τα κάμπινγκ της νεολαίας του ΣΫΡΙΖΑ, όπως δείχνει και η φωτογραφία ανέλαβε το ψήσιμο χταποδιών και συναγρίδων.

Και μάλιστα επειδή είχαν μείνει από κάρβουνο ...και με δεδομένο ότι ήταν σε εξέλιξη πυρκαγιές ο Τόσκας του έστειλε κάρβουνο από τα καμμένα.

Το θέμα αναμένεται να πυροδοτήσει νέα αντιπαράθεση με την ΝΔ και οι επιτελείς  του Κυριάκου Μητσοτάκη τον συμβουλεύουν να καταθέσει πρόταση για εξεταστική επιτροπή για τον θέμα των πυρκαγιών στην Ανατολική Αττική ,να αναγκαστεί ο πρωθυπουργός να αποκαλύψει  που κρυβόταν στις φωτιές και αν αληθεύει η πιο πάνω αποκάλυψη για κάρβουνο από τα καμμένα.