Νέες αποκαλύψεις για Noor 1 του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου στο εισαγγελέα μετα από μήνυση του Μαρινάκη

Την πόρτα του εισαγγελέα εφετών Πειραιώς Π. Μπρακουμάτσου πέρασε σήμερα ο δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, προκειμένου να παράσχει εξηγήσεις έπειτα από μήνυση του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη. 

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, συνοδευόμενος από τον πληρεξούσιο δικηγόρο του κ. Νίκο Διαλυνά, κατέθεσε υπόμνημα και απήντησε σε όλες τις ερωτήσεις που ετέθησαν, διευκρινίζοντας πλήρως την όλη υπόθεση. Αναφέρθηκε μάλιστα σε λεπτομέρειες, πολλές εκ των οποίων δεν ήταν γνωστές στον εισαγγελέα, και παρουσίασε στοιχεία που είχε συλλέξει ο ίδιος, τα οποία είναι άκρως αποκαλυπτικά και επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς του και το αληθές όλων των άρθρων που δημοσίευσε το zougla.gr για την υπόθεση, ενώ διαψεύδουν όσους ισχυρίζονται τα αντίθετα. 

Επιπλέον, δε απεκάλυψε γεγονότα και επαφές που είχαν γίνει με πρωτοβουλία του εφοπλιστή Μαρινάκη και οι οποίες, εκτός των άλλων, αφορούσαν και στην «ταμπακιέρα», για την οποία μάλιστα ο δημοσιογράφος έχει γράψει και σχετικό άρθρο. Τέλος, ζητήθηκε από τον κ. εισαγγελέα να αιτηθεί ολόκληρη την ποινική δικογραφία του Noor1 μαζί με τα πρακτικά της πρωτόδικης αποφάσεως.