Επτά χρόνια από την δολοφονία του Σ. Γκιόλια . Και σχεδόν όλοι τον ξέχασαν ! Εμείς όχι όπως ήμασταν και από τα ελάχιστα blogs που στο άκουσμα της είδησης δεν σιωπήσαμε αλλά ...βγήκαμε στην πρώτη γραμμή να μην φοβηθούν οι bloggers

Προσωπικά δεν τον ξέραμε. Συναντηθήκαμε διαδικτυακά πολλές φόρες...αφού ήμασταν από το 2006-2007 τα πρώτα μαχητικά blogs μαζί με το troktiko που δεν μασούσαμε.
Στην πορεία έγιναν πολλά ...ενεπλάκησαν διάφοροι και γνωστοί κρατικοί και παρακρατικοί ( ασχετίλες με το internet και απατεώνες ) και κατά παραγγελία από το σύστημα που τους καθοδηγούσε, που πήγαν να κάνουν παιχνίδι με τα blogs, αλλά είναι άλλο κομμάτι που σε βάθος χρόνου θα αποκαλύψουμε .
Το γεγονός της δολοφονίας του  ήμασταν οι πρώτοι που το καταδικάσαμε ανοικτά από τα blogs της εποχής εκείνης .Στείλαμε μήνυμα οτι δεν σιωπάμε ούτε με σφαίρες ...όταν οι ελεγχόμενοι από τους  κρατικούς-παρακρατικούς μηχανισμούς bloggers "χέστηκαν" και έψαχναν τον απατεωνάκο χωροφύλακα...που επίσης είχε κρυφτεί να τους πει τι θα κάνουν!  

Σε κάθε περίπτωση εμείς κάνουμε αυτό το ποστ  απλά για να τιμήσουμε την μνήμη του...από την άνανδρη και κατακριτέα πράξη της δολοφονίας τους ...οποίοι και για όποιο λόγο κρύβονταν πίσω αυτή !

Εδω το ποστ εκείνης της ημέρας 

Δευτέρα, Ιουλίου 19, 2010

Στις σφαίρες τους απαντάμε με ποστ

 ΑΝΤΙΟ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ

Τελικά είμαστε χώρα Λατινικής Αμερικής ...
Η σημερινή άνανδρη δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια αυτό δείχνει...
Αυτά γίνονται σε χώρες τις Λατινικής Αμερικής ...και σε χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης ..!
Οι "σφαίρες" είναι το αντίδοτο σε όσους δεν συμμορφώνονται με καθεστώτα και καθεστωτικές αντιλήψεις !
Προς το παρόν θα μείνουμε εδώ  ....
Τιμώντας αυτόν που έχασε την ζωή του ...
 Και ας σταματήσουν κάποιοι να στοχοποιούν ...Ήταν ένας δημοσιογράφος !
Είτε συμφωνούσες είτε διαφωνούσες με την δημοσιογραφία του !
Και σκοτώννοντας ένα δημοσιογράφο Σκοτώνεις την Ελευθεροτυπία ...Και ας αφήσουμε απ έξω το θέμα blogs ..Είναι η αφορμή όχι όμως η αιτία!