Σκότωσε τη σύντροφο του και επέστρεψε στο Δαφνί - Είχε σκοτώσει και τη σύζυγο του

Άγρια δολοφονημένη βρέθηκε μέσα στο διαμέρισμά της στο Περιστέρι μια 51χρονη γυναίκα η οποία δέχθηκε τουλάχιστον δέκα μαχαιριές σε όλο της το σώμα από το σύντροφο της.

Ο σύντροφός της ο οποίος ομολόγησε την πράξη του ήταν τρόφιμος στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο στο Δαφνί. Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, πριν από περίπου 10 χρόνια είχε σκοτώσει με τον ίδιο τρόπο τη σύζυγό του στο Άνω Χαρβάτι στο Λουτράκι και έκτοτε μπαινόβγαινε στο Δαφνί. 
Τον τελευταίο καιρό έμενε στον ξενώνα του ψυχιατρικού ιδρύματος και τον παρακολουθούσε ψυχίατρος, ενώ έπαιρνε τα φάρμακά του και έβγαινε κάθε μεσημέρι. Σε αυτό το διάστημα, όπως προέκυψε από την προανάκριση που διενεργεί η Ασφάλεια, είχε συνάψει σχέση με την 51χρονη και την επισκεπτόταν, κατά την έξοδό του, στο σπίτι της.
Σήμερα το πρωί ωστόσο, όταν επέστρεψε στο Δαφνί και μίλησε με τον ψυχίατρο που τον παρακολουθεί, αποκάλυψε ότι σκότωσε τη σύντροφό του και υπέδειξε το διαμέρισμα όπου διέπραξε το έγκλημα. 
Ο ψυχίατρος με τη σειρά του ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία και οι αστυνομικοί που πήγαν στο σπίτι βρήκαν τη γυναίκα νεκρή, με τραύματα από μαχαίρι.
Τι λέει ο ιατροδικαστής
Ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης δήλωσε ότι το θύμα είχε δεχθεί πάρα πολλές μαχαιριές και κατά την πρώτη του εκτίμηση το θανατηφόρο πλήγμα ήταν στο λαιμό. Εκτίμησε ότι το έγκλημα έγινε τις μεσημβρινές ώρες χθες, αλλά η νεκροψία θα συνεχισθεί.