ΕΚΤΑΚΤΟ: Παρέμβαση «βόμβα» των ΗΠΑ στην υπόθεση του Noor1 - Κατονομάζεται το «Βαθύ Κράτος» που κάνει πόλεμο στην κυβέρνηση Τσίπρα

Παρέμβαση βόμβα των ΗΠΑ στην υπόθεση του Noor1, που ανάγουν την υπόθεση στο πλαίσιο χρηματοδότησης της διεθνούς ισλαμικής τρομοκρατίας, με σαφείς αναφορές στο ISIS και στην Μουσουλμανική Αδελφότητα.
Το ινστιτούτο Gatestone που απηχεί τις απόψεις του Προέδρου Τραμπ και της νέας διοίκησης κάνει μάλιστα λόγο για Ελληνικό «Βαθύ Κράτος» που εμποδίζει την κυβέρνηση να διαλευκάνει την υπόθεση, που δεν είναι πλέον Ελληνική, αλλά θέμα παγκόσμιας ασφάλειας!
Το Gatestone Institute κατονομάζει μάλιστα συγκεκριμένο Έλληνα επιχειρηματία με κύρια εμπλοκή και κάλυψη από ένα πολυδαίδαλο σύστημα ανθρώπων υπεράνω υποψίας, από τα ανώτατα στρώματα της ελληνικής κοινωνίας!
Το Ινστιτούτο που απηχεί τις θέσεις της διοίκησης Τραμπ, καλεί μάλιστα άμεσα το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ και τις αρμόδιες υπηρεσίες ασφαλείας να εμπλακούν ώστε να βοηθήσουν τις Ελληνικές αρχές απέναντι στο «βαθύ κράτος» που αντιμετωπίζει. Αυτό φυσικά μεταφράζεται σε επίσημη εμπλοκή των ΗΠΑ στην βρώμικη υπόθεση, με το πρωτόκολλο μάλιστα της διεθνούς τρομοκρατίας. Με ότι αυτό συνεπάγεται.
Το ινστιτούτο κάνει ειδική μνεία στους άνδρες του ελληνικού λιμενικού που έπιασαν το φορτίο της τουρκικής ηρωίνης, καθώς και τις προσπάθειες της Ελληνικής κυβέρνησης και ειδικά του Έλληνα ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου.