Το φιάσκο με τους #παραιτηθείτε και η αποτυχημένη συγκέντρωση καρναβάλι στο Σύνταγμα. Φώτο και βίντεο

Ελάχιστοι ήταν τελικά όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των «Παραιτηθείτε» στο Σύνταγμα, το απόγευμα της Τρίτης. Μεταξύ αυτών και επιφανή στελέχη του «ακραίου Κέντρου», όπως οι Τατσόπουλος και Χειμωνάς ενώ τη συγκέντρωση προμοτάριυν μέσω twitter ο Αδ. Γεωργιάδης και ο Ανδ. Λοβέρδος.

Οι συγκεντρωμένοι προέταξαν νεοφιλελεύθερης κοπής αιτήματα όπως οι δραστικές περικοπές δαπανών παντού,  «μεταρρυθμίσεις» σε όλους τους τομείς και δραστική μείωση των φόρων.
«Λέμε όχι στη δημιουργία ψεύτικων εχθρών στο εσωτερικό και το εξωτερικό», «η θέση της χώρας μας στην Ευρωζώνη είναι αδιαπραγμάτευτη και η οικονομία μας πρέπει επιτέλους να βρεθεί σε συνθήκες ανάπτυξης», τονίζουν μεταξύ άλλων. Και όλα αυτά, αναμεμιγμένα με αντιπολιτικά συνθήματα, σημαίες της ΕΕ και... κελιά ή κατάρες για τους πολιτικούς τους αντιπάλους...
«Tόσα συστημικά ΜΜΕ μαζεμένα,τόσοι δημοσιολόγοι,τόσοι κομματικοί μηχανισμοί & πάλι τίποτα.Τα κινήματα δεν στήνονται από τα πάνω» σχολίασε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ρ. Σβίγκου στο twitter
«Μετά το φιάσκο του #Παραιτηθείτε, "κλείδωσαν" οι εκλογές για το 2019. Έως τότε ανάπτυξη για μείωση της ανεργίας κ το τέλος της επιτροπείας», σχολίασε από την πλευρά του ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλης:
Ενδεικτικό του παλμού και της μαζικότητας, το παρακάτω βίντεο:

Φωτογραφίες της συγκέντωσης από το twitter: