Είμαστε υπερήφανοι υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ γιατί απλά , απάλλαξε την χώρα από την πολιτική Κολομβιανή μαφία της ΠΑΣΟΚΟΔΕΞΙΑΣ !



Βγαίνουν κατά καιρούς διάφοροι πολιτικοί και μερικοί επώνυμοι κοψοχέρηδες και αναθεματίζουν την ώρα και την στιγμή που στήριξαν, πλαισίωσαν ή ψήφησαν ΣΥΡΙΖΑ.

Σε όλους αυτούς λέμε οκ ! Υπάρχει και άλλη λύση η σιωπή σας η τα κόμματα και απο-κόμματα που στην ουσία θέλουν ξανά το κράτος στα χέρια της πολιτικής κολομβιανής μαφίας της ΠΑΣΟΚΟΔΕΞΙΑΣ
Εντάξει, εμείς,  όποιοι μας παρακολουθούν πήραμε ενεργή θέση υπερ ΣΥΡΙΖΑ ...με βάση το πρώτο σύνθημα που τον έφερε στην αξιωματική αντιπολίτευση. ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ
Καμία άλλη αυταπάτη δεν είχαμε ..για ότι άλλο διακήρυξε προεκλογικά. Και σωστά νομίζουμε ο Ελληνικός Λαός του έδωσε την εντολή δυο φορές το 2015 και χωρίς μνημόνιο και με μνημόνιο.
Και έχουμε ως ένα βαθμό ικανοποιηθεί γιατί είδαμε αυτό που βλέπουμε αυτά τα δύο χρόνια και κάτι που είναι στην εξουσία.
Ολη  η σαπίλα να κλαίει και να οδύρεται για το κακό που έκανε στην χώρα και ξεβράκωσε όσο μπορούσε τα αφεντικά τους στον τύπο και τα ΜΜΕ . Έστω και αν αυτή η σαπίλα γλύφει και πάλι κάποιους ολιγάρχες που μπαίνουν στα σαπάκια των πρώην αφεντικών τους πιστεύοντας ότι θα κάνουν και αυτοί το παιχνίδι τους.
Χαιρόμαστε που το σύστημα της πολιτικής μοναρχίας στο ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ καταρρέει έστω και αν ο Κούλης επιμένει μαζί με τους υποστηριχτές του, του συστήματος να την κρατήσει.
Χαιρόμαστε που κάποια πολιτικά και άλλα λαμόγια χάνουν τον ύπνο τους μπροστά στο γεγονός ότι βγαίνουν όσα μπορούν σκάνδαλα της κλεψιάς τους και της ρεμούλας στο δημόσιο χρήμα όλα αυτά τα χρόνια, πριν τον  ΣΥΡΙΖΑ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έκανε επανάσταση και λογικό ήταν. Εμείς δεν το πιστεύαμε και απλά στηρίξαμε και στηρίζουμε γιατί ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.
Εντάξει ούτε αγίους έχει ο ΣΥΡΙΖΑ όπως όλα τα κόμματα …ούτε δεν έχει κάνει λάθη παραλήψεις κλπ
Αλλά μην πιστεύετε τις μαλακίες ότι μας φόρτωσε τρίτο μνημόνιο κλπ. Αυτό το είχαμε στο τσεπάκι, πριν φύγει ο Σαμαράς και η κλεφτοπαρέα του, όπως και τα κάπιταλ κοντρόλ κλπ
Και η διαχείριση θα ήταν ή ίδια η και χειρότερη από αυτή του ΣΥΡΙΖΑ/ αν ήταν αυτοί …με συν την συνέχιση της κλεψιάς της ρεμούλας της συγκάλυψης και της διαιώνισης της πολιτικής και επιχειρηματικής μαφίας των ΜΜΕ και άλλων κλάδων.

Και βέβαια αυτή η πολιτική μαφία που μας κυβερνούσε για χρόνια έχει την ευθύνη για ότι έγινε στην χώρα μέχρι και το 2014, έχοντας καταρρεύσει την οικονομία χρεοκοπήσει και καταληστέψει το κράτος και τον ελληνικό λαό.
Αν ο Ελληνικός Λαός θέλει να τα κάνει «πουτάνα όλα» και να φύγουν μνημόνια  κλπ εμείς μαζί του. Αν όμως θέλει την πορεία που έχουμε σήμερα καλύτερα από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα βρει.
Αν δεν το πιστεύει. Ας δοκιμάσει την ολική επαναφορά της πολιτικής μαφίας και η ευθύνη δική του !