Ντου της ΕΛΑΣ σε sex club για ζευγάρια ! Δείτε τι αντικείμενα κατασχέθηκαν !!!

Η Ελληνική Αστυνομία φαίνεται ότι εφόρμησε σε swingers club στον Πειραιά τα ξημερώματα του Σαββάτου για να διαπιστώσει ότι στο χώρο υπήρχαν ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια στα οποία προφανώς τα ζευγάρια την έβρισκαν μεταξύ τους (αυτό είναι άλλωστε και το κόνσεπτ των swinger club).
Kατά την επιχείρηση συνελήφθη ο ιδιοκτήτης, ενώ κατασχέθηκε μια κάμερα ασφαλείας, ένας υπολογιστής, 191 μάσκες και 26 μανδύες, όπως διαβάζουμε σε επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας.
Συγκεκριμένα, η αστυνομία συνέλαβε τον 48χρονο ιδιοκτήτη για Διευκόλυνση Ακολασίας Άλλων αλλά και για παραβίαση του Νόμου περί προστασίας δεδομένων, μιας και υπήρχε εγκατεστημένο σύστημα βιντεοσκόπησης των χώρων. Επιπλέον συνελήφθησαν άλλοι 3 εργαζόμενοι για στέρηση πιστοποιητικού υγείας.
Η αστυνομία αναφέρει:
Συνελήφθη, πρωινές ώρες της 27-5-2017 εντός καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος (club) στον Πειραιά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και του Τμήματος Ασφάλειας Καμινίων, ένας 48χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για διευκόλυνση ακολασίας άλλων, καθώς και για παράβαση του Νόμου περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.
Επιπλέον συνελήφθησαν και τρείς (3) ημεδαποί εργαζόμενοι στον εν λόγω κατάστημα, για στέρηση πιστοποιητικού υγείας. Σε βάρος τους συντάχθηκαν επίσης Εκθέσεις Αρχής για στέρηση άδειας εργασίας.
Στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών σχετικά με τη λειτουργία του καταστήματος ως χώρου ερωτικών συναντήσεων, πραγματοποιήθηκε έλεγχος στο εσωτερικό του, όπου διαπιστώθηκε ότι διέθετε οκτώ (8) ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια, τα οποία διαχωρίζονταν από τον υπόλοιπο χώρο και τα οποία ήταν άμεσα διαθέσιμα στους πελάτες του.
Επίσης, εξωτερικά και εσωτερικά του καταστήματος ήταν εγκατεστημένες κάμερες κλειστού κυκλώματος βιντεοσκόπησης.
Περαιτέρω, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • Το χρηματικό ποσό των -1.684- ευρώ
  • Μία (1) κάμερα ασφαλείας
  • Δύο (2) ηλεκτρονικοί υπολογιστές
  • Μία (1) μονάδα ηλεκτρονικού υπολογιστή
  • Δύο (2) συσκευές αποθήκευσης δεδομένων
  • -191- μάσκες κάλυψης προσώπου
  • -26- μανδύες
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.
Δεν θέλουμε να ξέρουμε τι θα κάνει η αστυνομία με τις 191 μάσκες και τους 26 μανδύες, πραγματικά.

πηγή luben.tv