Επίσκεψη του Ν. Τόσκα στον Λ. Παπαδήμο - Είχε ελεγχθεί ο παγιδευμένος φάκελος στην Βουλή, από το Κολωνάκι ο φερόμενος ως αποστολέας

Ο πρ. πρωθυπουργός «συνεχίζει τη νοσηλεία του στην Κλινική Εντατικής Θεραπείας χωρίς επιπλοκές, όπου και θα παραμείνει νοσηλευόμενος για το επόμενο 24ωρο», όπως ανακοίνωσε το Σάββατο το πρωί η διοίκηση του Ευαγγελισμού -
Εν τω μεταξύ επιβεβαιώθηκε ότι ο παγιδευμένος φάκελος είχε ελεγχθεί στα μηχανήματα της Βουλής, ενώ βρέθηκε και ποιος φερόταν ως αποστολέας του δέματος προς τον κ. Παπαδήμο, το οποίο εστάλη από το Κολωνάκι


Σχετικά με την κατάσταση της υγείας του πρώην πρωθυπουργού, η Διοίκηση του Ευαγγελισμού, το Σάββατο το πρωί, αναφέρει τα εξής:
«Ο πρώην πρωθυπουργός κύριος Λουκάς Παπαδήμος είναι αιμοδυναμικά σταθερός. Συνεχίζει τη νοσηλεία του στην Κλινική Εντατικής Θεραπείας χωρίς επιπλοκές, όπου και θα παραμείνει νοσηλευόμενος για το επόμενο 24ωρο. ‘Εχει προγραμματιστεί για αύριο χειρουργικός καθαρισμός».

Επίσκεψη Ν. Τόσκα και αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ στον Λ. Παπαδήμο - Είχε ελεγχθεί ο παγιδευμένος φάκελος στην Βουλή

«Η δημοκρατία είναι πάντα αυστηρή απέναντι σε όσους εμφανίζονται ως αυτόκλητοι εκδικητές», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, λίγο μετά την επίσκεψη που πραγματοποίησε το μεσημέρι, μαζί με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ, αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Τσουβάλα, στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου μίλησαν με τον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο.
Εν τω μεταξύ επιβεβαιώθηκε ότι ο παγιδευμένος φάκελος είχε ελεγχθεί στα μηχανήματα της Βουλής, ενώ βρέθηκε και ποιος φερόταν ως αποστολέας του δέματος προς τον κ. Παπαδήμο, το οποίο εστάλη από το Κολωνάκι.
Ο αναπληρωτής υπουργός, κατά την επίσκεψή του στον Ευαγγελισμό, εμμέσως παραδέχθηκε ότι υπήρξε κενό στο θέμα του ελέγχου της αλληλογραφίας του κ. Παπαδήμου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο ίδιος και δύο συνοδοί του από την έκρηξη του παγιδευμένου φακέλου, διαβεβαιώνοντας ότι θα διορθωθεί άμεσα.
Ειδικότερα, απαντώντας σε ερώτηση αν υπήρξε κενό ασφάλειας σε σχέση με τον έλεγχο της αλληλογραφίας, ο κ. Τόσκας απάντησε: «Ο,τι κενά υπήρξαν θα κοιτάξουμε να τα καλύψουμε».
Ο αναπληρωτής υπουργός εξέφρασε την ευχαρίστησή του για την πορεία της υγείας του κ. Παπαδήμου και του ευχήθηκε καλή ανάρρωση, τονίζοντας ότι «είναι σε καλά χέρια», ενώ όπως είπε, συζήτησαν για το θέμα του τραυματισμού του και πως έγιναν τα γεγονότα.
 https://left.gr/