Η ατυχία του Παπαδήμου... η παραπληροφόρηση των διαπλεκόμενων Μέσων Ενημέρωσης και πολιτικών, που θα ήθελαν ακόμα και νεκρό για να ρίξουν τον Τσίπρα

 Οι τελευταίοι πιστολάδες τρομοκρατικής οργάνωσης ήταν αυτοί της 17 Νοέμβρη . Μαζί με αυτή τέλειωσαν και αυτοί. Δεν υπάρχει περίπτωση φυλασσόμενος πολιτικός στόχος να πέσει νεκρός στην Ελλάδα από χέρια τρομοκρατικής οργάνωσης με σφαίρες από περίστροφο.

Η  μετά 17 Ν  τρομοκρατία στην Ελλάδα είναι εκπαιδευμένη μόνο για βόμβες και παγιδευμένους φακέλλους ,πιο πέρα δεν μπορεί να πάει . Δεν έχει έχει ούτε την εκπαίδευση ,ούτε τους τρόπους να χτυπήσει όπως η 17Ν, που και αυτή στα τελευταία της δυσκολευόταν σε μεγάλα χτυπήματα με πιστόλια σε ανθρώπινους στόχους, και είχαμε τις γνωστές αποτυχημένες παγιδεύσεις με εκρήξεις  σε Βαρδινογιάννη και Παλαιοκράσα
Το γεγονός ότι  ο Παπαδήμος ήταν άτυχος ...σε αυτή την έκρηξη, που αν δεν γινόταν μέσα στο αυτοκίνητο  άλλα σε άλλο χώρο δεν "άνοιγε μύτη", οφείλεται σε ελλειπή έλεγχο της αλληλογραφίας  που πρέπει να λαμβάνεται σε "στόχους" , μετά τις αποστολές σε Σόιμπλε και αλλού.
Και με το άκουσμα της είδησης είδαμε στα ιντερνικά ΜΜΕ της διαπλοκής να κυκλοφορεί ότι πιο νοσηρό σε φαντασία και ψέμα. Βαριά τραυματίας , στο χειρουργείο κλπ ενώ ο άνθρωπος ήταν στο δρόμο για τον νοσοκομείο .
Και μετά καταιγισμός επισκέψεων στον Ευαγγελισμό από πολιτικούς όλων των αξιωμάτων της διαπλοκής και της ρεμούλας .
Τι μας λένε όλα αυτά. Το είδαν σαν ευκαιρία αν έχουμε νεκρό αυτού του επιπέδου ...για να ρίξουν τον Τσίπρα !
Δηλαδή, ήθελαν αυτό που δεν μπορούσαν και δεν μπορούν να κάνουν οι "τρομοκράτες" με τις βόμβες βαρελότα.
Τέτοια ξεφτίλα ...ηθική πολιτική και δημοσιογραφική δεν έχει ξανά υπάρξει !