Τετάρτη, Απριλίου 19, 2017

Έπος! Διεκόπη αγώνας τένις επειδή ζευγάρι το έκανε στο γήπεδο (vids)


Aπίστευτο περιστατικό στο ATP Challenger της Σαρασότα, όπου παιχνίδι διεκόπη επειδή ένα ζευγάρι έκανε σεξ κάπου κοντά στο κορτ...
Θα μπορούσε να συμβεί το αντίθετο... Δηλαδή, το ζευγάρι να αποφασίσει να διακόψει την πράξη του για να παρακολουθήσει τον αγώνα ανάμεσα στους Αμερικανούς Φράνσις Τιάφοου και Μίτσελ Κρούγκερ.
Τις... ορμές, όμως, μπορείς να τις καταπιέσεις; Δεν μπορείς... Και το ζευγάρι δεν κρατήθηκε... Και του έδωσε και κατάλαβε. Σε σημείο που οι φωνές τους να ακούγονται στο κορτ και να γίνουν η αιτία για να διακοπεί το παιχνίδι.
Ο Τιάφο, μάλιστα, μην μπορώντας να πιστέψει αυτά που άκουγε δεν δίστασε να εκφράσει και την άποψη ότι κάτι... καλό θα έπρεπε να γίνεται για να το ευχαριστιούνται τόσο πολύ οι συμμετέχοντες!
 http://www.sdna.gr
ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΠΑΤΖΗΔΩΝ της πολιτικής της οικονομίας του αθλητισμού των celebrity @ πουτ@νας της κοινωνίας… Στείλτε τα πάντα …και για ότι σας ενοχλεί στο blog (Εmail: bollywood.gr@gmail.com)

Προσεχώς ! Ελληνες blogger ! Oι αντάρτες της ελεύθερης ενημέρωσης !


Για να κρατήσουμε ζωντανές τις μνήμες ετοιμάζουμε μια αναδρομή στα blogs που έφεραν την πραγματική επανάσταση στην Ελεύθερη Ενημέρωση και παραμένουν ελεύθερα στην πλατφόρμα του blogger ! Βlogs που δεν παραδόθηκαν ούτε εξαργυρώθηκαν !