Μετωπική Μπογιόπουλου με την κοινωνία του Survivor: «Ακούτε ψώνια;» ( “Βάφτισαν” τον Βάρναλη … Σφακιανάκη!)



«Οι λαμέ χρυσαυγίτες ας μείνουν με τους ομοίους τους, παρέα με τις σβάστικες και το πουλί της χούντας. Τα τηλεσκουπίδια σας, εικόνες που αντανακλούν το σύστημα σας, είστε μικρόνοες αν πιστεύετε ότι θα μπορείτε να τα διακινείτε επ’ άπειρον σαν αντικαταθλιπτικά της κοινωνικής εξαθλίωσης, που οι ίδιοι προκαλείτε. Τρέμετε τους στίχους του Βάρναλη, που γελοίοι καθώς είστε πιάνετε στο στόμα σας χωρίς να καταλαβαίνετε τίποτα απ’ αυτά που λένε: “Αν ξυπνήσεις μονομιάς θα ‘ρθει ανάποδα ο ντουνιάς”».
Το οργισμένη ξέσπασμα του γνωστού δημοσιογράφου Νίκου Μπογιόπουλου προκλήθηκε όταν άκουσε ότι στο Survivor ειπώθηκε πως η μπαλάντα του κυρ Μέντιου, ποίημα του μεγάλου έλληνα ποιητή, Κώστα Βάρναλη, που “ερμήνευσε” στο προηγούμενο επεισόδιο ένας από τους “παίκτες” των ομάδων, είναι ένα τραγούδι του Νότη Σφακιανάκη. Όπως είναι γνωστό το τραγούδι ερμήνευσε πρώτος ο σπουδαίος Νίκος Ξυλούρης και το μελοποίησε, ο Λουκάς Θάνος σε ηλικία μόλις 14 ετών.
Αργότερα, την μπαλάντα του κυρ’ Μέντιου ερμήνευσαν και οι Νότης Σφακιανάκης και Μανώλης Λιδάκης. Λόγω των χρυσαυγίτικων “πιστεύω” του Σφακιανάκη αλλά και την πρεμιέρα στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει με σημαίες της χούντας (σ.σ έγινε 21η Απριλίου η πρεμιέρα) ο Νίκος Μπογιόμπουλος προέβη στον οργισμένο σχολιασμό.
Πηγή: koutipandoras.gr 
http://thefaq.gr