#Fake_News #Alpha Και ο Σρόιτερ (Alpha) για … τον Χρυσό Φοίνικα “γκάφας”! Έπαιξαν την ίδια μέρα, το ιδιο video με τον Ευαγγελάτο …

 Το “παράδοξο” ( και άκρως ενδιαφέρων για να εξαχθούν πολιτικα συμπεράσματα που θα είναι χρήσιμα και στο … ΕΣΡ ) είναι που και τα δύο δελτία ειδήσεων έκαναν το ίδιο ακριβώς λάθος, την ιδια ακριβώς μέρα, στην ιδια συγκυρία.
Σε ίδιο μήκος κύματος λοιπόν με τον Ευαγγελάτο στο Ε και ο Αντώνης Σρόιτερ, στον Alpha : «αίσθηση προκαλεί ένα νέο βίντεο με πρωταγωνιστή ένα παιδάκι»! Και παίζει το απόσπασμα από την ταινία The Interview ως … πραγματικό στιγμιότυπο από το τι – δήθεν – συμβαίνει στην Β Κορέα. Εμφανής η πειθαρχία και η άμεση “ανταπόκριση” των δύο “συναδέλφων” στην γραμμή της Πειραιώς, που από χθες κάνει μια τιτάνια συντονισμένη προσπάθεια να καλύψει τις ακροδεξιές πομπές του προέδρου Κυριάκου ( με αντιπροεδρο … Άδωνι “λέγε με Παττακό” Γεωργιάδη και ΚΕ Μάκη “τσεκουράτος” Βορίδη ), παραμονή ης 21ης Απριλίου, πετώντας την μπάλα στην … Βενεζουέλα και ταυτίζοντας την κυβέρνηση Συριζα-ΑνΕλλ με δικτατορικά καθεστώτα! Αντιστροφή παραγματικότητας !!!
 http://thefaq.gr/


#Fake_News #Alpha-Επαιξαν απόσπασμα από Ταινία... από avgerinosx