Ο «φαντομάς» επιχειρηματίας, η ΝΔ και ο ΔΟΛ

Πριν το Πάσχα πηγές της αγοράς που έχουν απόλυτη γνώση των κινήσεων και του παρασκηνίου, υποστήριζαν ότι δεν υπάρχει υποψήφιος επενδυτής για τον ΔΟΛ. Συγκεκριμένα έλεγαν ότι κανένας επιχειρηματίας δεν έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την εξαγορά του ιστορικού συγκροτήματος… ή έστω της εφημερίδας «ΤΟ ΒΗΜΑ» που θεωρείται περισσότερο ελκυστική επιχειρηματικά από «ΤΑ ΝΕΑ».
Η πεποίθηση αυτή όμως τα τελευταία 24ωρα έχει αλλάξει, αφού πηγές από τον τραπεζικό τομέα σε σχετικές συζητήσεις μιλούν πλέον διαφορετικά… Με άλλα λόγια έχουν πάψει να είναι απόλυτοι όπως πριν και είναι περισσότερο αινιγματικοί… σαν να γνωρίζουν κάτι ή πιο σωστά, σαν να είναι μέρος μια συζήτησης, μεταξύ ενός τριγώνου που οι άλλες δυο πλευρές, εκφράζουν συγκεκριμένα πολιτικά και επιχειρηματικά συμφέροντα!
Αυτό που λέγεται και το μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, διότι είναι αδύνατον να διασταυρωθεί, είναι για το ενδιαφέρον κάποιου επιχειρηματία (που δεν γνωρίζουμε το όνομά του) ο οποίος κινείται στο χώρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αλλά και για λογαριασμό της!
Από την άλλη πλευρά όμως η κοινή λογική λέει ότι ο μόνος επιχειρηματίας που διαθέτει την οικονομική επιφάνεια για μια τέτοια εξαγορά είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης… οι υπόλοιποι επιχειρηματίες με το ανάλογο εκτόπισμα είναι σαφές ότι δεν ενδιαφέρονται.
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού όμως, φαίνεται ότι έχει πάρει τις αποφάσεις του και έχει δρομολογήσει τις κινήσεις του στα media.
Τέλος ο έτερος «συνήθης ύποπτος» επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης, με την έννοια ότι το όνομά του «παίζει» πάντα όταν μπαίνει πωλητήριο σε κάποιο ΜΜΕ… αφενός δεν έχει πολλά – πολλά με τη σημερινή ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης και αφετέρου το ενδιαφέρον του για τα media – όπως έχει αποδειχθεί, δεν είναι προτεραιότητα!
- από το enimerosi24