Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ έδωσε στη δημοσιότητα αποκλειστικά ακυκλοφόρητο ΒΙΝΤΕΟ με τον Στάθη Ψάλτη - Δείτε το

Ο πολυαγαπημένος κωμικός ηθοποιός Στάθης Ψάλτης, ο οποίος απεβίωσε χθες σε ηλικία 66 ετών, δεν πρόλαβε να δει στις κινηματογραφικές αίθουσες την νέα ταινία του Γιάννη Σμαραγδή, στην οποία πρωταγωνιστεί.
Η ταινία με τίτλο «Νίκος Καζαντζάκης» αναμένεται να βγει στις αίθουσες το προσεχές φθινόπωρο και ο ηθοποιός υποδύθηκε το ρόλο του ηγούμενου της Μονής Σινά.
Ο σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής μίλησε στην ΕΡΤ για την ταινία αλλά και τον ίδιο τον ηθοποιό λέγοντας πως «είχε τεράστιο υποκριτικό ταλέντο και έναν βαθύ ανώτερο ψυχισμό και οι συνθήκες στον κινηματογράφο δεν ήταν αυτές που θα αναδείκνυαν αυτό το ταλέντο σε όλη του την ολότητα».
Ταυτόχρονα με τα λόγια του γνωστού σκηνοθέτη η ΕΡΤ έπαιξε κάποια αποκλειστικά πλάνα από την ταινία και τα γυρίσματα και τον Στάθη Ψάλτη μέσα σε αυτά.
Σε κάποιο σημείο στα πλάνα από τα γυρίσματα φαίνεται το συνεργείο να χειροκροτεί τον γνωστό ηθοποιό και ο Γιάννης Σμαραγδής σχολίασε «ακούτε το συνεργείο που χειροκροτεί; Μόλις έχουμε τελειώσει την πρόβα και το συνεργείο ασυνήθιστο άρχισε να σκηνοθετεί για την απόδοση της ερμηνείας». Ενώ συμπλήρωσε χαρακτηριστικά ότι «οι μεγάλοι κωμικοί έχουν μία ευλογία από το σύμπαν. Πρέπει να κάνουν τους άλλους να γελάσουν και αυτό χρειάζεται έναν ειδικό εξοπλισμό. Αν παρατηρήσετε τους μεγάλους κωμικούς θα δείτε ότι συνήθως είναι μελαγχολικοί».
 http://www.periodista.gr/
Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ