Κάτι τέτοιους γραφικούς κλόουν (ΑΔΩΝΙΣ) έπρεπε να τους είχαν πετάξει στα σκουπίδια

Εχω ακούσει πολλά «τρελά» και απίστευτα από διάφορους πολιτικούς, αλλά τέτοιο απύθμενο θράσος σαν κι αυτό του αντιπροέδρου -ναι! ναι!- της Ν.Δ., Αδώνιδος Γεωργιάδη, πρώτη μου φορά είδα. Και να γιατί:

● Πριν από 5 μήνες, ο Γεωργιάδης έπαιρνε σβάρνα ραδιόφωνα και τηλεοράσεις κι έλεγε, επί λέξει, τα εξής: «Αυτοί (οι υπουργοί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛΛ.) κλέβουν, είναι κλέφτες! Οπως σας το λέω! Βέβαια, δεν έχω αποδείξεις, αλλά... το ψάχνουμε»!
● Και πέντε μήνες μετά, δηλαδή τη Μ. Τετάρτη, έλεγε στη Βουλή: «Το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ με κατηγορεί για σκάνδαλα ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ δείχνει... το ήθος αυτής της παράταξης!».
Οσο σκέφτομαι ότι αυτός ο άνθρωπος (λέμε τώρα) όχι μόνο μπήκε στη Ν.Δ., όχι μόνο έγινε υπουργός της, αλλά κατάφερε να γίνει και... αντιπρόεδρός της, παραγκωνίζοντας αξιόλογα και σοβαρά στελέχη της, μελαγχολώ.
Διότι η μεγάλη παράταξη της Κεντροδεξιάς, το ιστορικό κόμμα του Κωνσταντίνου Καραμανλή κάτι τέτοιους τύπους θα 'πρεπε να τους είχε πετάξει στα αζήτητα, στα σκουπίδια. Εκεί, δηλαδή, που είναι η θέση τους.
efsyn.gr /periodista.gr/