Δίκη Χ.Α: Στο σκαμνί θα κάτσουν οι Λαγός και Μίχος

Η ώρα να λογοδοτήσουν οι χρυσαυγίτες βουλευτές, Γιάννης Λαγός και Νίκος Μίχος, ενώπιον της ελληνικής Δικαιοσύνης για την επίθεση στο κοινωνικό στέκι "Συνεργείο" στις 10 Ιουλίου 2013, έφτασε.

Μετά από ένα αχαρτογράφητο αλλά και πολύ συναρπαστικό τοπίο που πέρασε η δίκη της Χρυσής Αυγής, και οδήγησε τη δικογραφία στο αρχείο, από όπου στη συνέχεια ανασύρθηκε και οδήγησε στην πολυπόθητη άρση της ασυλίας των δύο βουλευτών της Χρυσής Αυγής για την οργάνωση της επίθεσης, στο κοινωνικό στέκι "Συνεργείο", έφτασε η στιγμή που θα καθίσουν στο εδώλιο του Β' Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας.
Την ερχόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Τρίτη 25 Απριλίου, αναμένεται να ξεκινήσει η δίκη για τα χτυπήματα που δέχθηκαν αλληλέγγυοι τον Ιούλιο του 2013 μέσα στον κοινωνικό χώρο στην Ηλιούπολη και ενώ μέσα σε αυτόν βρίσκονταν παιδιά, καθώς ήταν σε εξέλιξη μάθημα αγγλικών.
Η υπόθεση έχει συσχετιστεί με τη δικογραφία για την εγκληματική οργάνωση και ήδη ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων έχουν καταθέσει οι νεαροί, οι οποίοι βρίσκονταν στο στέκι και χτυπήθηκαν άγρια από τους χρυσαυγίτες.
Πηγή:news247.gr/ koutipandoras.gr