ΗΠΑ: Αμοιβή 50 χιλιάδες δολάρια δίνει το FBI για τον άνθρωπο που πυροβόλησε έναν περαστικό και το ανέβασε στο facebook

Καινούριο ρεκόρ στο πόσο άσχημη παίζει να είναι η ανθρωπότητα έγινε στις ΗΠΑ. Άντρας στην πόλη Κλίβελαντ του Οχάιο φέρεται να πυροβόλησε έναν ηλικιωμένο περαστικό και αμέσως μετά να ανέβασε το βίντεο στο facebook.

O δράστης (αν το περιστατικό έγινε όπως το περιέγραψε ο ύποπτος και δεν είναι κάποια κακόγουστη φάρσα) είναι ένας 37χρονος αφροαμερικάνος. Στο βίντεο που ανέβασε ο άντρας που φέρει το όνομα Στιβ Στίβενς δηλώνει πως έχει ήδη πυροβολήσει και σκοτώσει 13 ανθρώπους και ψάχνει τον 14ο, ενώ μέσα από το αυτοκίνητο που βρίσκεται δηλώνει ότι η αιτία για τις πράξεις του ήταν ότι «του την έδωσε».
Η αστυνομία μπόρεσε να επιβεβαιώσει το θάνατο του περαστικού, ο οποίος ήταν ο 74χρονος Ρόμπερτ Γκόντγουιν αλλά δε μπορούσε να κάνει το ίδιο και για τους ισχυρισμούς του 37χρονου αυτοχαρακτηριζόμενου ως δολοφόνου. Παρόλα αυτά η αστυνομία τον ψάχνει και επέκτεινε μάλιστα την έρευνα της σε διαπολιτειακό επίπεδο, καθώς το ανθρωποκυνηγητό περιλαμβάνει πλέον τις γειτονικές πολιτείες Ιντιάνα, Μίσιγκαν, Πενσιλβάνια και Νέα Υόρκη.

 http://luben.tv/stream/111482