Δεν επιστρέφει η ελληνική αποστολή μετά το Eurogroup – Τσακαλώτος-Έφη-Χουλιαράκης μένουν Βρυξέλλες να εντατικοποιήσουν τις συζητήσεις

Την παραμονή του ίδιου, της υπουργού Εργασίας Έφης Αχτσιόγλου και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Χουλιαράκη στις Βρυξέλλες για την εντατικοποίηση των συζητήσεων, προκειμένου να κλείσει η β’ αξιολόγηση, ανακοίνωσε σε δηλώσεις του μετά το Eurogroup o Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Ο υπουργός Οικονομικών υποστήριξε ότι «διαπιστώθηκε η πρόοδος που έχουμε κάνει και ότι τα πιο πολλά ζητήματα έχουν κλείσει» για να υπογραμμίσει στη συνέχεια ότι «αποφασίστηκε η εντατικοποίηση της προσπάθειας, έτσι με την υπουργό, Έφη Αχτσιόγλου και τον υπουργό, Γιώργο Χουλιαράκη θα παραμείνουμε στις Βρυξέλλες».
«Θα μείνουμε εδώ, με στόχο να μείνουν όσο το δυνατόν λιγότερα ζητήματα ανοιχτά, ώστε αν επιστρέψουν οι θεσμοί στην Αθήνα έχουμε συμφωνία», υπογράμμισε ο κ. Τσακαλώτος και καταλήγοντας επεσήμανε: «Μετά μπορούμε μετά να πάμε στο ΔΝΤ στις συζητήσεις της Άνοιξης για να βάλουμε τις λεπτομέρειες για όλο το πακέτο».

 http://thefaq.gr/