Sillicon Valley προσκύνα την καφετζού με την εφαρμογή που σου λέει τον καφέ (PHOTO)

SKAI Και ακόμα δεν είδαμε τίποτα ...αναμένουμε και το Ελληνικό CSI να γίνει του Παίσιου ! Θεμά:



Στις δύσκολες εποχές που ζούμε, αγαπητοί φίλοι, ποιος δε θα θελε να ξέρει τι θα του συμβεί στο μέλλον για να είναι προετοιμασμένος; Ποιος δε θα θελε να ξέρει εάν “μια μελαχρινή από “Κ” συνωμοτεί εναντίον σου ή εάν κάποιος στη δουλειά θέλει το κακό σου;
Όπως είδαμε στην εκπομπή της Άννας της Μπουσδούκου στο ΣΚΑΪ, η αθάνατη ελληνική επιχειρηματικότητα έλαμψε για άλλη μια φορά δίνοντας μας αποτελέσματα που θυμίζουν την ένδοξη ΑΜΑΝ teleshopping.

Όταν ο Έλληνας ο εντέρπρενερ συναντάει την παράδοση και μια καφετζού, τότε προκύπτει το application Καφετζού που μπορεί να γίνει ο δικός σας προσωπικός Παϊσιος ανα πάσα στιγμή της ημέρας.
KAFE1
Για το app απαιτείται προφανώς ελληνικός καφές, σε στρογγυλό φλιτζάνι. Φωτογραφίζετε το φλιτζάνι, το στέλνετε στην Καφετζού και τους συνεργάτες της στη σίλικον βάλλεϋ κα μέσα σε λίγα λεπτά έχετε μια πρόβλεψη όλη δική σας. Ένας στρατός από Δεσποινίδες και Κυρίες θα βρίσκονται στη διάθεσή σας για να ψυχογραφήσουν το άπλυτο φλιτζάνι σας και να σας πουν το μέλλον.
Screen Shot 2017-02-15 at 7.16.50 PM
Όπως αναφέρεται στο description της εφαρμογής:
– Οι φωτογραφίες του φλιτζανιού που στέλνετε εξετάζονται σύμφωνα με χιλιάδες σύμβολα και σχηματισμούς βάση της εμπειρίας των καφετζουδων μας.
– Οι προβλέψεις βγαίνουν ειδικά για εσάς και ανάλογα με το ζώδιό σας, σύμφωνα με τις προσωπικές πληροφορίες που παρέχετε.
– Κάνοντας σύνδεση στο λογαριασμό Facebook κερδίζετε 30 Δωρεάν μονάδες.
– Κάνοντας κοινοποίηση στο Facebook κερδίζετε επιπλέον 5 Δωρεάν μονάδες κάθε φορά.
– Κάνοντας πρόσκληση σε φίλους σας στο Facebook κερδίζετε 1 Δωρεάν μονάδα για κάθε ένα.
– Δυνατότητα αποστολής φλιτζανιων και άλλων ατόμων μέσα από τον δικό σας λογαριασμό, αλλάζοντας προσωρινά τα προσωπικά στοιχεία.

ΚΑΦΕ2
Καλές δουλειές να ευχηθούμε, αν και φαίνεται να τα έχουν προβλέψει όλα.
 http://luben.tv/stream/105161