Αυτή είναι η ύποπτη δολοφόνος του Κιμ Γιονγκ Ναμ - Οι προκλητικές πόζες στο facebook και το πονηρό βλέμμα

Ενώ οι μαλαισιανές αρχές με τη βοήθεια της Interpol αναζητούν τους τέσσερις υπόπτους για τη δολοφονία του ετεροθαλούς αδερφού του Κιμ Γιονγκ Ουν, έρχονται στο φως της δημοσιότητας προσωπικές φωτογραφίες της βασικής υπόπτου που κρατείται για τη δολοφονία του Κιμ Γιονγκ Ναμ.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, η 28χρονη «Ruby Ruby» όπως είναι το ψευδώνυμό της στο facebook, φαίνεται τελικά να έχει μεγάλη αδυναμία στα μπλουζάκια με λογότυπα, όπως το «LOL». Μάλιστα φαίνεται να ποζάρει στο φακό με την συγκεκριμένη μπλούζα  λίγες μόνο ημέρες πριν την ημέρα της δολοφονίας του Κιμ Γιονγκ Ναμ στην οποία φορούσε την ίδια ακριβώς.
Επίσης, η 28χρονη φέρεται πως συμμετείχε τον περασμένο Ιούνιο στο talent show Pop Idol στο Βιετνάμ
Επίσης, έχει ανεβάσει φωτογραφίες στο facebook με την ίδια να ποζάρει χαριτωμένα με ένα  κόκκινο ολόσωμο μαγιό και σε μια άλλη με ένα μαύρο φλοράλ φόρεμα. Άλλες selfie που έχει τραβήξει είναι στην Πνομ Πενχ, στην Καμπότζη, και στην Κουάλα Λουμπούρ.
Σύμφωνα πάντως με το BBC η ίδια όταν συνελήφθη από τις αρχές, δήλωσε ότι πίστευε πως συμμετείχε σε γυρίσματα τηλεοπτικής φάρσας.
 http://www.koutipandoras.gr/