Το πάρτι του Παναθηναϊκού για την κατάκτηση του Κυπέλλου (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Λίγα λεπτά μετά την απόνομή και οι “πράσινοι” ξεκίνησαν το πάρτι για να γιορτάσουν την κατάκτηση του έκτου συνεχόμενου Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ.

Στα αποδυτήρια και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για να συγχαρεί τους παίκτες. Νωρίτερα είχε αποχωρήσει από το γήπεδο.
Δείτε εδώ το βίντεο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με τους πρώτους πανηγυρισμούς
Εμφανώς χαρούμενοι στις πρώτες δηλώσεις τους οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία των πρασίνων.

Πασκουάλ: “Πήραμε έναν τίτλο και γυρίζουμε σελίδα»

Πανευτυχής ο τεχνικός των πρασίνων, αφιέρωσε την πρώτη του πράσινη κούπα στη διοίκηση της ομάδας που τον εμπιστεύτηκε κι έδωσε μερίδιο επιτυχίας στον προκάτοχό του, Αργύρη Πεδουλάκη. Έβγαλε το καπέλο σε Καλάθη, Φελντέιν και Τζεντίλε ενώ σχολίασε με γλαφυρό τρόπο όσα συνέβησαν στο Nick Galis Hall.
«Περίπου 10 άτομα μού είπαν ‘καλώς ήρθες στην Ελλάδα’, είπε χαρακτηριστικά ο Καταλανός τεχνικός. Ευχήθηκε όπως είπε “να ζήσουμε το Κύπελλο, όπως το ζουν στην Ισπανία»

Σίγκλετον: “Βρήκαμε τρόπο να πάρουμε το παιχνίδι”

«Είχαμε ένα καλό παιχνίδι, όχι το καλύτερό μας, αλλά ευτυχώς νικήσαμε. Ήταν ένα φίζικαλ παιχνίδι, επέστρεψαν, αλλά τελικά βρήκαμε τον τρόπο να πάρουμε το παιχνίδι. Είμαστε μία νέα ομάδα, μου αρέσει πολύ αυτή η ομάδα και ανυπομονώ για τη συνέχεια. Ήρθα εδώ για να πάρουμε τίτλους. Ακόμη ‘δενόμαστε’ και έρχονται πολλά περισσότερα», δήλωσε ο σέντερ του Παναθηναϊκού

Τζεντίλε: “Χαρούμενοι για τον πρώτο τίτλο της σεζόν”

Ο διεθνής Ιταλός φόργουορντ τόνισε πως έγινε ένα σκληρό ματς και πως ήταν καλή η ατμόσφαιρα, παρά τα όσα έγιναν πριν και μετά την αναμέτρηση, χαρακτηρίζοντας υπέροχο το γεγονός να αγωνίζεται για τους φίλους του Παναθηναϊκού.
«Είμαστε χαρούμενοι. Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι και είμαστε χαρούμενοι που κατακτήσαμε το πρώτο τρόπαιο της σεζόν. Η ατμόσφαιρα ήταν καλή. Ίσως υπήρχαν κάποια προβλήματα, αλλά γενικά η ατμόσφαιρα ήταν ‘ζεστή’, είπε χαρακτηριστικά
Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την τελετή απονομής
http://www.koutipandoras.gr/