Απίστευτο: 17χρονος από την Ινδία ξύπνησε την ώρα της κηδείας του

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στο ινδικό χωριό Μαναγκούντι, περίπου 560 χιλιόμετρα νότια της Βομβάης.

Ο 17χρονος Κουμάρ Μαρεβάντ, είχε δεχθεί επίθεση από ένα σκύλο που τον δάγκωσε πριν από περίπου ένα μήνα. Ο Κουμάρ ανέβασε ξαφνικά πυρετό και η οικογένειά του τον μετέφερε στο νοσοκομείο, αλλά εκεί οι γιατροί τον έβαλαν σε μηχάνημα υποστήριξης. Μάλιστα, εμφανίστηκαν απαισιόδοξοι στην οικογένειά του όσον αφορά στις πιθανότητες επιβίωσής του εάν έβγαινε από το μηχάνημα.
Η οικογένεια του Κουμάρ, τότε αποφάσισε να μην παρατείνει την ταλαιπωρία του, με αποτέλεσμα να τον βγάλει από το μηχάνημα υποστήριξης και να τον πάρει πίσω στο σπίτι.
«Αποφασίσαμε να τον πάρουμε στο σπίτι όταν οι γιατροί μας είπα πως οι πιθανότητες επιβίωσής του ήταν ελάχιστες αν έβγαινε από το μηχάνημα υποστήριξης» δήλωσε ο γαμπρός του Κουμάρ, Σαρανάπα Ναϊκάρ, στους Times of India.
Όταν τον μετέφεραν σπίτι, η οικογένειά του δεν έβλεπε κάποιο σημάδια αναπνοής, κίνησης ή κάποιο άλλο δείγμα ζωής έτσι θεώρησαν ότι είναι νεκρός και άρχισαν τις διαδικασίες για την κηδεία του.
Την ώρα όμως που η οικογένεια του συνόδευαν το σώμα του στην νεκρώσιμη ακολουθία, παρατήρησαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά. Στο δρόμο ο Κουμάρ ξύπνησε ξαφνικά, προς μεγάλη κατάπληξη των πενθούντων.
Αμέσως τον μετέφεραν στο νοσοκομείο όπου και μπήκε στην εντατική.
Σύμφωνα με τον θεράποντα γιατρό του ο Κουμάρ πάσχει από μηνιγγοεγκεφαλίτιδα, μια μόλυνση που προκαλείται από το δάγκωμα του σκύλου.
 http://www.koutipandoras.gr/