Σχέδιο ανωμαλίας !To σενάριο που διακινούν κύκλοι ελληνικής τράπεζας οτι πέφτει η Κυβέρνηση!

Τα ρέστα του παίζει το κατεστημένο, μιας και δεν του βγαίνει το σενάριο της "αριστερής παρένθεσης". Και όσο το φως από την έξοδο του τούνελ θα γίνεται πιο έντονο, όσο η χώρα θα οδεύει με ασφάλεια στο ξέφωτο, όσο η Ελλάδα θα κατευθύνεται στην έξοδο από την κρίση, οι θύλακες της παλαιάς τάξης πραγμάτων, τα ερείσματα του χρεοκοπημένου πολιτικού κατεστημένου του "χθες",
τα εξωθεσμικά κέντρα της διαπλοκής και τα δομημένα συμφέροντα θα κλιμακώνουν με απροκάλυπτα ψέμματα και απόπειρες δημιουργίας κλίματος τις επιθέσεις στην κυβέρνηση Τσίπρα.
Αφού λοιπόν η αξιολόγηση θα κλείσει με επιτυχία προσεχώς, αφού ο Αλέξης Τσίπρας δεν "έριξε τη χώρα στα βράχια" όπως εύχονταν τα ντόπια δουλικά του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, αφού το σενάριο των πρόωρων εκλογών έχει απομακρυνθεί οριστικά και έχει διαψευστεί πολλάκις από την κυβέρνηση, τώρα από τις σκοτεινές αίθουσες της τραπεζοκρατίας και των τεχνοκρατών χαρτογιακάδων ακούγονται ψίθυροι, που διακινούνται ως φήμες ότι η κυβέρνηση θα ανατραπεί... εκ των έσω.
Η καταγγελία - πληροφορία που έχουμε λάβει είναι πάρα πολύ σοβαρή. Και καλό είναι να δώσουν όλοι βάση.
Πληροφορούμαστε λοιπόν, ότι σε συγκεκριμένη ελληνική τράπεζα λένε πως ένας εκ των κυβερνητικών ετέρων και συγκεκριμένα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος είναι "πιασμένος" (Τι εννοούν μπορεί να το καταλάβει ο κάθε ένας εύκολα). Και ισχυρίζονται οι κύκλοι της συγκεκριμένης ελληνικής τράπεζας ότι είναι τόσο "πιασμένος" ώστε  αφού "ζοριστεί" θα ρίξει την κυβέρνηση Τσίπρα την κατάλληλη στιγμή. Ισχυρίζονται δηλαδή ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα αποχωρήσουν από την κυβέρνηση. 
 Είναι περιττό να γράψουμε ότι αυτή η φημολογία που ξεπηδά από τα υπόγεια της εν λόγω τράπεζας δεν ανταποκρίνεται σε καμία των περιπτώσεων στην πραγματικότητα. Σε άλλες συνθήκες, τα σενάρια αυτά θα προκαλούσαν γέλιο. Όμως, σήμερα, τα πράγματα στη χώρα είναι σοβαρά. Είναι κάτι παραπάνω από προφανές ότι σκοτεινά συμφέροντα απεργάζονται σενάρια ανατροπής της κυβέρνησης. Είναι ακόμη πιο προφανές ότι τα ίδια συμφέροντα, που τρέμουν το ξερίζωμα της διαπλοκής και σειρά αποκαλύψεων που θα πραγματοποιηθούν στο μέλλον, παίζουν το χαρτί της αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης και της δημιουργίας ρήγματος στους κόλπους της. Είναι επίσης εμφανές ότι οι ευσεβείς πόθοι κάποιων μετατρέπονται σε "πληροφορίες" και "γεγονότα", ακόμη και αν πρόκειται για "ιστορίες για αγρίους" ή για γκαιμπελισμό αίσχιστου είδους.
Εμείς, να πληροφορήσουμε, αυτούς που διακινούν αυτές τις τερατολογίες πως δεν πρέπει να κάνουν όρεξη. Διότι με αυτή θα μείνουν. Κανένας στην κυβέρνηση Τσίπρα, η οποία δίνει σκληρή μάχη με ντόπια και ξένα συμφέροντα, δεν είναι "πιασμένος". Καμία κυβέρνηση δεν πρόκειται να πέσει, πολλώ δεν μάλλον εκ των έσω. Να τους πληροφορήσουμε επίσης ότι τα χιλιοπαιγμένα σενάρια με τις... βαλίτσες που έρχονταν στην επιφάνεια παλαιότερα ανήκουν οριστικά στο παρελθόν. Η γνωστή σπέκουλα που εκδηλωνόταν ώστε να αποσταθεροποιούνται οι κυβερνήσεις των αδύναμων και των πραγματικά "πιασμένων" έχει πάψει πλέον να επηρεάζει τις καταστάσεις και τη λειτουργία του πολιτικού συστήματος. Στην προκειμένη περίπτωση την σημερινή κυβέρνηση δεν μπορεί να την επηρεάσει ούτε στο ελάχιστο. Ο ελληνικός λαός πλέον γνωρίζει. Η κυβέρνηση Τσίπρα εξακολουθεί και διατηρεί το ηθικό της πλεονέκτημα. Αυτή η κυβέρνηση αστράφτει. Είναι πεντακάθαρη. Και είναι αυτή η κυβέρνηση, η κυβέρνηση Τσίπρα που θα συντρίψει τη διαπλοκή και θα καθαρίσει την κόπρο του Αυγεία από τα ρυπαρά υπολείμματα του διαπλεκόμενου συστήματος παραεξουσίας που ταλαιπώρησε για δεκαετίες τον τόπο.
Συμβουλεύουμε επίσης τους άρρωστους νόες που κατασκευάζουν ιστορίες να μην τις μεταφέρουν στην Πειραιώς, στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας και στον Κυριάκο Μητσοτάκη, διότι έτσι θα τον πάρουν στον λαιμό τους με αποτέλεσμα να διασυρθεί για μία ακόμη φορά.
Ας σοβαρευτούν μερικοί - μερικοί, διότι παίζουν επικίνδυνα παιχνίδια των οποίων δεν μπορούν να εκτιμήσουν τις συνέπειες, για τη χώρα πρωτίστως...
Η κυβέρνηση θα κριθεί από τον ελληνικό λαό στις εκλογές που θα διενεργηθούν στην ώρα τους, δηλαδή το 2019.

 http://www.periodista.gr/