H Σάσα Σταμάτη και το "τεκνάκι" βουλευτής !

Η γνωστή δημοσιογράφος δεν το πίστευε όταν τον είδε από κοντά…
Η Σάσα Σταμάτη πήρε συνέντευξη από τον Γιώργο Αμυρά, δημοσιογράφο και βουλευτή του Ποταμιού, για την εφημερίδα Παραπολιτικά.

Διάβασα ότι είσαι 49 ετών. Από κοντά που σε βλέπω είσαι τεκνάκι (γέλια). Θέλω να μου πεις τα μυστικά της ομορφιάς σου.
Να κάνεις ποδηλατάκι, να πίνεις πολύ νερό, να μην καπνίζεις και να μην τρως τηγανητά. Μια βόλτα, μια πεζοπορία, σου κάνει καλό. Κάθε μέρα γερνάμε όλοι, άρα δεν πάει να φαινόμαστε όσο είμαστε. Ο τελικός προορισμός μας περιμένει όλους εκεί.
Το ποδήλατο είναι το alter ego σου. Έχεις κινδυνέψει ποτέ;
Ναι, έχω κινδυνέψει από ΙΧήδες. Οι λεωφορειατζήδες και οι ταξιτζήδες μας προσέχουν πάρα πολύ τους ποδηλάτες. Είναι μάγκες στο τιμόνι και σέβονται. Το πρόβλημα είναι και οι ίδιοι οι ποδηλάτες. Ωραίο το ποδηλατάκι, αλλά να σεβόμαστε και τα κόκκινα φανάρια και τα πεζοδρόμια και τον κόσμο. Αρκεί να σου πω ότι παραγγέλνω από το Ιντερνετ κάτι φωτάκια για το ποδήλατο για τη νύχτα. Είναι κάτι πλαστικά κινέζικα για λίγες χρήσεις. Έχω δώσει, έχω χαρίσει μέχρι στιγμής περίπου 2.500 τέτοια φωτάκια. Όταν συναντάω τη νύχτα κάποιον που δεν έχει φως του λέω: «Πάρε ένα φωτάκι».
Αν κάποια στιγμή τελείωνες με την πολιτική, θα επέστρεφες στην τηλεόραση; Και τι θα παρουσίαζες;
Φυσικά θα επέστρεφα, γιατί αυτή είναι η δουλειά μου. Θα ήθελα να κάνω πάλι μια εκπομπή με ταξίδια, αλλά αυτή τη φορά στο εξωτερικό. Θα σου πω μια πρόταση που είχα κάνει σε πολλά κανάλια, αλλά δεν έγινε, δεν το ήθελαν. Είχα προτείνει να κάνω ένα ντοκιμαντέρ για ζώα. Θα παρακολουθούσαμε, για παράδειγμα, ένα γλαρόνι από τη στιγμή που βγαίνει από το αυγό του. Θα έβαζα κάμερες σε αρκούδες και θα παρακολουθούσα τη ζωή των αρκούδων, αλλά και όχι μόνο.
Δείτε την συνέντευξη από το pasmina.gr
periodista.gr/