Άντζι Σαμίου: Στο ‘τεράστιο’ επιχείρημα “Δέν σου κάνει εντύπωση γιατί τώρα δεν γίνονται διαδηλώσεις και συλλαλητήρια παρά την υπογραφή μνημονίου;;;” Να γιατί …

“Στο τεράστιο επιχείρημα “Δέν σου κάνει εντύπωση γιατί τώρα δεν γίνονται διαδηλώσεις και συλλαλητήρια παρά την υπογραφή μνημονίου;” η απάντηση είναι τόσο προφανής!!! Γιατί νομίζεις ρε φίλε ότι 300.000 κόσμος δεν κατέβηκε ξανά στους δρόμους; είναι όλοι ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ; τότε δεν έχουμε πρόβλημα ο κύβος ερρίφθη!
Είναι όλοι ευχαριστημένοι και μαζοχιστές; η δεν την βρίσκουν να κάνουν διαδηλώσεις χωρίς χημικά και κρότου λάμψης;
Σας περνά από το μυαλό, πως εκτός από μερικούς “γραφιάδες” των social media υπάρχουν κανονικοί άνθρωποι, σκεπτόμενοι που ξέρουν πόσο κάνουν 1+1; Είναι αυτοί που έδωσαν ψήφο,χρόνο κι εμπιστοσύνη σε μια κυβέρνηση γνωρίζοντας πως θα παίρνονταν σκληρά μέτρα και θα συνέχιζαν οι θυσίες, με τη μόνη διαφορά πως αυτή τη φορά θα έπιαναν τόπο! Η μήπως δίνει διαταγές το “κόμμα” να μη κατέβει κανείς σε διαμαρτυρία όπως μου γράφετε μερικοί; Τόσο μεγάλο είναι το κόμμα;; Τότε άδικα κάνετε γελοίες δημοσκοπήσεις …. που είναι όλοι αυτοί του 27% που δεν αντέχουν τον Τσίπρα και θα ψήφιζαν Κούλη; στα τέννις κλαμπ της Εκάλης η στα σαλέ της Ελβετίας;; Σοβαρευτείτε!!! Αν υπάρξει ΛΟΓΟΣ όλοι πάλι στο Σύνταγμα θα είμαστε!!! Γιατί αυτή η διαμαρτυρία δεν θα είναι απέναντι στον μόνο πρωθυπουργό εδώ και χρόνια που φοράει παντελόνια, αλλά στους Σόιμπλε και τα αρπακτικά αυτού του τόπου (και όλοι γνωρίζουμε χρόνια τώρα ποιοι είναι)!”

 http://thefaq.gr/