Η Μαρέβα καρφώνει τον Κυριάκο: Έτσι κάνουν τις δουλειές οι Μητσοτάκηδες

Δεν θα χορτάσουν ποτέ χρήμα οι Μητσοτάκηδες. Και όχι μόνο αυτό, αλλά δεν έχουν κανέναν απολύτως ενδοιασμό να αποκαλύψουν δημοσίως τις μεθόδους που χρησιμοποιούν.

Αν και η Μαρέβα Μητσοτάκη ανοίγει τελευταίως νέες δουλειές (που πάνε, όπως λέει, πολύ καλά) στα Εμιράτα, ωστόσο δηλώνει απογοητευμένη από την επιχειρηματική κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα. Αυτό έγραψε τις προάλλες ο "Βηματοδότης". Μάλιστα - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΟΙΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ - η Μαρέβα δηλώνει απογοητευμένη σε τέτοιον βαθμό μάλιστα που θα μπορούσε εύκολα να μεταναστεύσει από αυτή τη χώρα, όπως κάνουν χιλιάδες νέοι, επιστήμονες, επαγγελματίες κ.ά.:
«Αν δεν ήμουν γυναίκα του Μητσοτάκη, θα είχα φύγει από την Ελλάδα» λέει συχνά. Είναι πια πεπεισμένη ότι οι επιχειρηματίες «δεν μπορούν πλέον να δουλέψουν στη χώρα μας», αναφέρει ότι «δουλειά δεν μπορείς να κάνεις στην Ελλάδα» και όταν ερωτάται τι είναι αυτό που κατά τη γνώμη της εμποδίζει την επιχειρηματικότητα να αναπτυχθεί στη χώρα μας απαντά: «Πολλά, κυρίως οι φόροι, πάλι οι φόροι, η γραφειοκρατία, τα capital controls και πολλά άλλα».
 "Αν δεν ήμουν γυναίκα του Μητσοτάκη, θα είχα φύγει από την Ελλάδα", φέρεται να είπε ο Μαρέβα Μητσοτάκη.
Μας λέει λοιπόν η Μαρέβα, ότι παρά τα προβλήματα που διαπιστώνει στον τομέα της επιχειρηματικότητας, η ίδια τα πηγαίνει μία χαρά με μοναδικό διαβατήριο το όνομα της πλέον κρατικοδίαιτης οικογένειας που έχει ταλαιπωρήσει, όσο καμία άλλη, αυτόν τον τόπο.
Να υποθέσουμε ότι αρκεί ένα τηλεφώνημα κάποιου Μητσοτάκη για να πάρει η Μαρέβα δουλειές; Να υποθέσουμε ότι αν δεν είχε σύζυγο τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα ήταν φτωχοποιημένη; Η Μαρέβα Μητσοτάκη, μέσα στην αφέλειά της, είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτική για το πως παίρνουν τις δουλειές οι Μητσοτάκηδες. Εξάλλου οι Μητσοτάκηδες, που παίρνουν δάνεια - χαρίσματα χωρίς να πληρώνουν ούτε ένα ευρώ, δεν έχουν τα προβλήματα που έχουν νέοι επιχειρηματίες, οι επιστήμονες και όσοι εγκαταλείπουν τη χώρα για το εξωτερικό.
Η Αγία Οικογένεια κοροϊδεύει τον ελληνικό λαό, με προκλητικό τρόπο και μπροστά στα μούτρα του. Οι άλλοι φεύγουν για το εξωτερικό. Για την Μαρέβα αρκεί να πει στο τηλέφωνο το κωδικό όνομα "Μητσοτάκης" και οι κάνουλες ανοίγουν. Όπως έγινε, με μαγικό τρόπο, στην περίπτωση του Κήρυκα Χανίων.

http://www.periodista.gr