ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΌ-ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΌ -ΣΑΤΥΡΙΚΌ -ΒLOG ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΠΑΤΖΗΔΩΝ της πολιτικής της οικονομίας του αθλητισμού των celebrity @ πουτ@νας της κοινωνίας… To blog των αποκαλύψεων

Popular

Τετάρτη, Ιανουαρίου 11, 2017

Παγκόσμιος χαμός ! Ο Τραμπ έβαλε ιερόδουλες να ουρήσουν σε κρεβάτι που κοιμήθηκε ο Ομπάμα

Ένα πρωτοφανές «όργιο» κατασκοπευτικών διαρροών βρίσκεται σε εξέλιξη με στόχο τον εκλεγμένο πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

Έγγραφα μυστικών υπηρεσιών αναφέρουν ότι ο Τραμπ διοργάνωσε όργιο με ιερόδουλες σε ξενοδοχείο στη Μόσχα και τις υποχρέωσε να ουρήσουν στο ίδιο κρεβάτι που είχαν κοιμηθεί ο Μπάρακ Ομπάμα και η σύζυγός του Μισέλ.
Ισχυρισμοί, σύμφωνα με τους οποίους, Ρώσοι πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών έχουν στα χέρια τους πληροφορίες που διαβάλλουν τον Ντόναλντ Τραμπ, περιλαμβάνονται σε απόρρητα έγγραφα των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών.
Τα σχετικά έγγραφα παρουσιάστηκαν την περασμένη εβδομάδα στον εκλεγμένο πρόεδρο των ΗΠΑ, ο οποίος αντέδρασε, γράφοντας στο twitter ότι πρόκειται για «ψευδείς ειδήσεις» και για «ένα απόλυτο κυνήγι μαγισσών».
Όπως μεταδίδει το Reuters, οι ισχυρισμοί των Ρώσων πρακτόρων βρίσκονται σε δισέλιδο σημείωμα της αναφοράς για την υπόθεση εμπλοκής της Ρωσίας στις προεκλογικές ηλεκτρονικές υποκλοπές του 2016.
Αμερικανός αξιωματούχος τούς χαρακτήρισε «ατεκμηρίωτους».
Άλλος αξιωματούχος των ΗΠΑ δήλωσε ότι το FBI, αλλά και άλλες αμερικανικές υπηρεσίες εξακολουθούν να ερευνούν την αξιοπιστία και την εγκυρότητα των ισχυρισμών που αφορούν οικονομικές και λοιπές σχέσεις του Τραμπ με Ρώσους επιχειρηματίες και άλλους, οι οποίοι εκτιμάται ότι ήταν Ρώσοι πράκτορες ή δούλευαν για λογαριασμό των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών.
Μερικά από τα στοιχεία προέρχονται από πρώην πράκτορα των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών, αλλά δεν διευκρινίζεται επαρκώς ο βαθμός επάρκειας και αξιοπιστίας τους.
Το FBI αρνήθηκε να σχολιάσει τις εξελίξεις.
Τα «επιβαρυντικά στοιχεία» αφορούν και την προσωπική του ζωή.
Σύμφωνα με βρετανικά μέσα ενημέρωσης, στα απόρρητα έγγραφα γίνεται λόγος και για όργια του Τραμπ με ιερόδουλες, σε σουίτα ξενοδοχείου της Μόσχας, όπου είχε διανυκτερεύσει στο παρελθόν το ζεύγος Ομπάμα.
Φέρεται μάλιστα να τις ανάγκασε να ουρήσουν στο κρεβάτι όπου είχαν κοιμηθεί ο Μπαράκ και η Μισέλ Ομπάμα, επειδή «τους μισεί».

 http://www.tribune.gr/