Εκτός ΑΝΤ1 βαδίζει ο Αναστασιάδης. “Χρησιμοποιεί το κανάλι, τορπιλίζει το νέο δελτίο του Χατζηνικολάου” λένε στον σταθμό!

Έντονη δυσαρέσκεια υπάρχει στον Ant1 για τον τροπο που χειρίζεται τις τελευταίες μέρες ο Θέμος Αναστασιαδης την εκπομπή του Όλα στο καναλι.

Ενώ η εκπομπή ειναι καθαρά χιουμοριστική, τις τελευταίες μέρες εχει μετατραπεί σε προσωπικό φερέφωνο του παρουσιαστή ενάντια στην κυβερνηση και τον Αλέξη Τσιπρα προσωπικά.
Ειδικά η χθεσινή εκπομπή ξεχείλισε το ποτήρι, καθως αντί για τα γνωστά χιουμοριστικά βιντεο έπαιζε όλη την ωρα αποσπάσματα απο τα δελτία ειδήσεων που αναφερόταν στην κόντρα του παρουσιαστή με την κυβερνηση.
Απο το καναλι θεωρούν οτι απο τη στιγμή που το θεμα προβλήθηκε απο το δελτίο ειδήσεων δεν υπάρχει κανένας λόγος να μετατρέπεται μια σατιρική εκπομπή σε πολιτικο φερέφωνο μιας εφημερίδας που δεν ανήκει, ούτε εχει μάλιστα και καμία σχέση με τον τηλεοπτικό όμιλο πέραν του οτι ο εκδότης της ειναι και παρουσιαστής της εκπομπης.

Ο τρόπος του Αναστασιαδη τορπιλίζει και το προφίλ του σταθμού
που θέλει να κανει μια νεα δυναμική επιστροφή στον τομέα της ενημέρωσης και με την μεταγραφή του Νίκου Χατζηνικολαου.
Οπως όλα δείχνουν οι εξελίξεις τις επόμενες ώρες και μέρες θα ειναι σημαντικές οσο αφορά το μέλλον του κ.Αναστασιαδη στο σταθμό.
olympia.gr
 http://thefaq.gr/