Τρίτη, Ιανουαρίου 10, 2017

Ο “καρδιοπαθής” Παπαγεωργόπουλος που υπεξαίρεσε 17,9 εκατ αλλά αποφυλακίστηκε, κάνει … σκι και τρώει αγριογούρουνα !!!

Ρεπορτάζ του Βηματοδότη, αναφέρει ότι ο πρώην Δήμαρχος Θεσαλονίκης που έχει αποφυλακιστεί, ενώ καταδικάστηκε σε ισόβια για υπεξαίρεση μαμούθ, εθεάθη να κάνει … σκι στο Καιμακτσαλάν και να τρώει αγριογούρουνα ( πλήρη λιπαρών…) σε ταβέρνα της περιοχής …
Σύμφωνα μάλιστα με τον ρεπόρτερ … την ώρα που έτρωγε αγριογούρουνο μιλούσε «για τα κατορθώματά του στο σκι και το πόσο γρήγορα κατέβαινε τις πλαγιές νικώντας ακόμα και 16άρηδες».
Ο Παπγεωργόπουλος που αποφυλακίστηκε τον Ιούλιο του 2015 λόγω προβλημάτων στην καρδιά, και πήγε για σκι και στη συνέχεια για φαγητό σε γνωστή ταβέρνα του Αγίου Αθανασίου, έχει καταδικαστεί ισόβια για υπεξαίρεση 17,9 εκατ. ευρώ
Πηγή: altsantiri.gr
 http://thefaq.gr/
ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΠΑΤΖΗΔΩΝ της πολιτικής της οικονομίας του αθλητισμού των celebrity @ πουτ@νας της κοινωνίας… Στείλτε τα πάντα …και για ότι σας ενοχλεί στο blog (Εmail: bollywood.gr@gmail.com)

Προσεχώς ! Ελληνες blogger ! Oι αντάρτες της ελεύθερης ενημέρωσης !


Για να κρατήσουμε ζωντανές τις μνήμες ετοιμάζουμε μια αναδρομή στα blogs που έφεραν την πραγματική επανάσταση στην Ελεύθερη Ενημέρωση και παραμένουν ελεύθερα στην πλατφόρμα του blogger ! Βlogs που δεν παραδόθηκαν ούτε εξαργυρώθηκαν !