ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΧΕΠΕΥ : Η ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΩΝ ...Π Τσουκάτου ,Αλ Πουλαρίκα !

Η Πόπη του Τσουκάτου και ο "μπαλαντέρ" συνδικαλιστής Αλ Πουλαρίκας το 2000 ενώνουν τις δυνάμεις τους και δημιουργούν την Χρηματιστηριακή "ΔΥΝΑΜΙΚΗ" ΑΧΕΠΕΥ
Ποιά είναι η διαδρομή τους μέχρι τότε...
Η Πόπη είναι συνδικαλίστρια του Πασοκ στην Εμπορική Τράπεζα και κατέχει θέσεις στο σύλλογο των υπαλλήλων και στην ΟΤΟΕ . Το 1990 βρίσκεται στην διοίκηση της ΓΣΕΕ και το 1993 διαδέχεται στην θέση του προέδρου του INE-ΓΣΕΕ ( που διαχειρίζεται χρήματα από ευρωπαϊκά κονδύλια και από άλλες δράσεις που χρηματοδοτεί η Ε Ε και έχουν σχέση με την απασχόληση) τον Ρ. Σπυρόπουλο που γίνεται διοικητής στον ΟΑΕΔ . Η Πόπη θεωρείται μέλος της ομάδας Χρ. Πρωτόπαπα ,επίσης συνδικαλιστή της ΟΤΟΕ που διαδέχεται στην θέση του Πρόεδρου της ΓΣΕΕ τον Λ Κανελλόπουλο.
Η Πόπη αποχωρεί από την ΓΣΕΕ περί τα μέσα του 1996, όταν αποφασίζει με τον Θόδωρο που είναι πλέον "στρατηγός" του Σημίτη, να διεκδικήσει μια θέση στην Βουλή για την οικογένεια μιας και ο Θόδωρος είναι απασχολημένος με τα οργανωτικά του Σημίτη...
Στην προεκλογική της καμπάνια χρησιμοποιεί όλο τον μηχανισμό του INE-ΓΣΕΕ . Αίσθηση προκαλούν και οι γιγαντοαφίσες της που "κοσμούσαν" δρόμους της Αθήνας.
Μετά την αποτυχία της ...στις εκλογές ως ατυχήσασα υποψήφια ...κάνει μια κίνηση που ξαφνιάζει. Παραιτείται από την εργασία της στην τράπεζα ...φεύγει και από την ΓΣΕΕ ...και γίνεται "μπίζνες" womman . Η συνέχεια ...είναι γνωστή την έχουμε ποστάρει παρακάτω!
Αλέκος Πουλαρίκας ...ο "αναρχοαυτόνομος" , "μπαλαντέρ" πρόεδρος των υπαλλήλων της Τράπεζας Πίστεως! (νυν Alpha bank)
Μια αμφιλεγόμενης ιδεολογικής ταυτότητας , προσωπικότητα.
Στην συνδικαλιστική του πορεία κατηγορήθηκε απο τους αντιπάλους του για "χουντικός" αλλά και "εργοδοτικός" συνδικαλιστής . Έχοντας δημιουργήσει ένα δικό του "φαν" κλαμπ...κρατούσε ισχυρή δύναμη μέσα στο σύλλογο και πότε με συνεργασίες και πότε με απεργιακούς τσαμπουκάδες, κατάφερνε να είναι πάντα στην προεδρεία τους συλλόγου . Συνεργάστηκε με όλες τις συνδικαλιστικές παρατάξεις ! Προς το τέλος της συνδικαλιστικής του καριέρας είχε σταθερή σχέση συνεργασίας με τους "πράσινους"!
Επίσης εμφανίστηκε ξανά για λίγο στο συνδικαλιστικό προσκήνιο, ως συνταξιούχος, με το θέμα του ασφαλιστικού νόμου Γιαννίτση , ως εθελοντής για τα ασφαλιστικά δικαιώματα , και ενώ είχε αρχίσει τις χρηματιστηριακές "μπίζνες" με την συναγωνίστρια Πόπη.

Το Ιστορικό της"ΔΥΝΑΜΙΚΗ" ΑΧΕΠΕΥ όπως το βρήκαμε στο website της εταιρίας!
Ιδρύθηκε τον Μάιο του 2000
Το αρχικό μετοχικό κεφάλαιο ανέρχονταν σε € 3.000.000.- Μετά από μία επιτυχημένη πορεία 4 ετών το 2005 αποτελεί έτος σημαντικών αλλαγών για την Δυναμική ΑΧΕΠΕΥ καθώς στο μετοχικό της σχήμα εισέρχεται η Banca del Gottardo Σήμερα το μετοχικό κεφάλαιο ανέρχεται σε € 8εκ. . Απασχολεί 53 άτομα διευρύνοντας συνεχώς την γκάμα των παρεχόμενων υπηρεσιών της. Διατηρεί 10 Υποκαταστήματα στις μεγαλύτερες πόλεις τις Ελλάδας Βασικοί της μέτοχοι είναι οι Banca del Gottardo, Αρμός Επενδυτική Α.Ε. και Dynamic Finance Α.Ε..

Η Δυναμική ΑΧΕΠΕΥ έχει δημιουργήσει στρατηγικές συμμαχίες στην Ελβετία, στην Νέα Υόρκη, καθώς επίσης και στην Ρουμανία, στη Βουλγαρία, στη Σερβία και στην Τουρκία, με την Banca del Gottardo, η οποία είναι και μέτοχος της Δυναμικής, την Ieba Trust Romania, την Nurol Securities Inc. Τουρκιας, την International Asset Bank στη Βουλγαρία και την Westminster Sec. S.A, η οποία εδρεύει στην Νέα Υόρκη και έχει υποκαταστήματα σε όλες τις μεγάλες πόλεις του κόσμου. Με τις συνεργασίες αυτές έχει την δυνατότητα να επεκτείνει τις δραστηριότητες της και να αποκτά πρόσβαση στις ανεπτυγμένες και αναπτυσσόμενες αγορές παγκοσμίως.
Και το σημερινό της διοικητικό σχήμα.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας αποτελείται από έμπειρα και ικανά στελέχη με πολυετή προϋπηρεσία στο Χρηματιστηριακό και Τραπεζικό χώρο. Αναλυτικά:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ & ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ: Αλέξανδρος Πουλαρίκας.
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Marcel Kengelbacher
ΜΕΛΗ: Βασίλειος Χλυμπάτσος (Γενικός Διευθυντής), Άννα Πουλαρίκα (Αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια), Χρήστος Ρέτσας (Εντεταλμένος Σύμβουλος). Αγαπητός Ευάγγελος, Δημήτριος Βουδούρης, Παναγιώτης Χλειμπάτσος, Kαραχάλιος Άγγελος.

ΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Χ.Ε.Π.Ε.Υ. έχει στελεχωθεί με άρτια καταρτισμένους επαγγελματίες, οι οποίοι διαθέτουν πλούσιαεμπειρία και καλύπτουν όλους τους τομείς των Χρηματοοικονομικών υπηρεσιών.