Βίντεο: Τουρίστρια κάνει στοματικό στο σύντροφό της ενώ οι ντόπιοι φωνάζουν

Τι κι αν ήταν μέσα στη μέση του δρόμου, την ώρα που γύρω τους βρισκόταν πλήθος κόσμου; Δυο ξαναμμένοι νέοι, δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τις ορμές τους. Κάτι το απίστευτα υγρό κλίμα των Φιλιππίνων, κάτι τα υπερβολικά λίτρα αλκοόλ που προφανώς είχαν καταναλώσει, η νεαρά δεν άντεξε και αποφάσισε να ικανοποιήσει το σύντροφό της... δια στόματος.


Οι εξαγριωμένοι ντόπιοι, τους πήραν χαμπάρι και έσπευσαν να τους «κράξουν», απειλώντας παράλληλα ότι θα πάρουν την αστυνομία. Όταν αυτοί παρέμειναν ατάραχοι, τους ρώτησαν από που είναι για να μάθουν ότι ο ασυγκράτητος νέος ήταν Ιρλανδός και η τόσο «στοργική» σύντροφός του από τις ΗΠΑ.

Αν και η κυρία ήθελε εμφανώς να συνεχίσει, ένας άλλος άντρας που δεν φαίνεται στην οθόνη, αλλά καθ' όλη τη διάρκεια, φωνάζει, τους αναγκάζει να φύγουν και να αναζητήσουν το ερωτικό τους μετερίζι αλλού.


Το εξίσου αστείο της υπόθεσης είναι, πως οι δύο τουρίστες φαίνεται να αγνοούν τις προειδοποιήσεις που δίνουν όλα τα ταξιδιωτικά πρακτορεία, πως οι Φιλιππινέζοι δίνουν ιδιαίτερα τσουχτερά σε όποιον προσβάλλει τη δημόσια αιδώ, που πολλές φορές φτάνουν και σε φυλάκιση.

 http://www.protothema.gr/