Η μυστική συνάντηση Βαρδινογιάννη και Μαρινάκη - Τι συζήτησαν

Συνάντηση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας είχαν δύο από τους πλέον ισχυρούς Έλληνες οικονομικούς παράγοντες του τόπου. Ο Βαρδής Βαρδινογιάννης συναντήθηκε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο χρόνος της συνάντησης έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς πραγματοποιήθηκε την επομένη της εισβολής των δικαστικών αρχών μετά τη μήνυση που κατατέθηκε σχετικά με το περιεχόμενο της εκπομπής "Δίκη" στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, που παρουσιάζει ο Κυριάκος Θωμαΐδης.
Η συνάντηση των δύο ισχυρών οικονομικών παραγόντων πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα, μιας και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, Βαρδής Βαρδινογιάννης και Βαγγέλης Μαρινάκης διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις.
Το μενού περιελάμβανε πολλά θέματα: Την πορεία της ελληνικής οικονομίας, πιθανότατα τα επιχειρηματικά σχέδια, το ποδόσφαιρο, αλλά όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, το μενού είχε και... Αλαφούζο.
Και η αλήθεια είναι ότι ο Αλαφούζος, το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει κάνει πολλούς, σε όλα τα επίπεδα και σε όλη τη σφαίρα της δημόσιας ζωής, να αναρωτιούνται που το πηγαίνει. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι έχει χάσει, συνολικά, τον προσανατολισμό του.
http://www.periodista.gr