Με ποιον εκδότη ανοίγει πόλεμο ο Ψυχάρης ... και τον βγάζει σέντρα ο Παπαχρήστος !

Αιχμηρή επίθεση κατά μεγαλοεκδότη εξαπολύει από τη στήλη του στα «Νέα» ο Γιώργος Παπαχρήστος. «Φωτογραφίζοντας» τον εν λόγω εκδότη, ο δημοσιογράφος των «Νέων» αποκαλύπτει το παρασκήνιο πίσω από τις κινήσεις του τις τελευταίες μέρες, ενόψει μάλιστα και της καταληκτικής φάσης του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά:
Ο εκδότης, που έχει στηρίξει κατά καιρούς όποιον κυβερνάει – αποτέλεσμα αυτής της σοφής τακτικής είναι σήμερα να στηρίζει per mare per terra τον ΣΥΡΙΖΑ – αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, σοβαρά. Όχι πως αυτό είναι προς θάνατον στις εποχές που ζούμε, αλλά το αναφέρω, διότι έχει ένα μικρό, πλην ενδιαφέρον, παρασκήνιο.
Τις ημέρες του Πάσχα που εκείνος τις περνούσε ανέμελα σε κοσμοπολίτικο νησί, στην Αθήνα έσκαγαν η μία μετά την άλλη επιταγές του.  Όταν με το καλό επέστρεψε στην πρωτεύουσα, έκανε απελπισμένες προσπάθειες να αποφύγει τον Τειρεσία, πράγμα το οποίο θεωρώ  λογικό: κάτι τέτοιο θα ήταν καταστροφικό για την επιχείρηση και βλαπτικό για το προφίλ του, τώρα που άνοιξε το παιχνίδι με τις τηλεοπτικές άδειες.
Κατέφυγε, μου είπαν, αλλόφρων για βοήθεια στους φίλους του στο Μέγαρο Μαξίμου, τους οποίους πολλαπλώς έχει στηρίξει προσφέροντας αφειδώς τις σελίδες της εφημερίδας του για συνεντεύξεις, φυσικά “αποκλειστικές”. Αλλά εκείνοι του τα “μάσαγαν”, και σωστά εδώ που τα λέμε: είναι αμφίβολο αν μπορούν πια και αυτοί να τον σώσουν σε αυτή τη φάση. Εξού και βγήκε στην “πιάτσα” αναζητώντας την στήριξη που δεν βρήκε από τους κυβερνητικούς “φίλους”.
Χθες μου ανέφεραν και μια ωραία ιστορία που διαδραματίστηκε στη φάση της αναζήτησης “στήριξης”. Αποδεικνύει πόσο το παλικάρι… τιμάει τις φιλίες του και πόσο τις υποστηρίζει. Θα τη διηγηθώ όμως με μια άλλη ευκαιρία.
http://mononews.gr/