Έκαναν σεξ σε σταθμό μετρό μπροστά σε δεκάδες επιβάτες - Δείτε το βίντεο


Ένα ζευγάρι που έκανε σεξ στα καθίσματα ενός σταθμού μετρό, σε μια από τις πιο τουριστικές περιοχές της Βαρκελώνης, κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο κάποιος από τους αυτόπτες μάρτυρες της απίστευτης αυτής σκηνής.


Το «ασυγκράτητο» ζευγάρι έδειχνε να μην συνειδητοποιεί καν που βρίσκεται, αφού για αρκετή ώρα έδινε πραγματικό... σεξ σόου για τους επιβάτες που περίμεναν το μετρό, νωρίς το πρωί της Κυριακής.

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun, το βίντεο τραβήχτηκε στον σταθμό Λισέου, που βρίσκεται κάτω ακριβώς από τη διάσημη Λα Ράμπλα, τον πολύβουο πεζόδρομο στην καρδιά της πόλης που συνδέει την πλατεία της Καταλονίας με το Άγαλμα του Χριστόφορου Κολόμβου.



Η περιοχή είναι εξαιρετικά δημοφιλής σε τουρίστες και μεγάλα γκρουπ Βρετανών, που την προτιμούν για να διοργανώνουν εκεί τα μπάτσελορ πάρτι τους.

Όπως μπορεί κανείς να δει στο βίντεο, δίπλα από το «ξαναμμένο» ζευγάρι (του οποίου η εθνικότητα δεν έχει διευκρινιστεί) περνάει κανονικά κόσμος που είτε επιστρέφει από την νυχτερινή του διασκέδαση είτε πηγαίνει στη δουλειά του. Άλλη μια ομάδα νεαρών διακρίνεται στο βάθος να... περιμένει να τελειώσουν οι ανυπόμονοι εραστές, προσπαθώντας να συγκρατήσουν τα γέλια τους.

 http://www.protothema.gr/