Καμπάνια 21 εκατ ευρώ δεν κάνει ούτε η Coca Cola ...σε εθνικό επίπεδο και την έκανε το ΚΕΕΛΠΝΟ

Αυτά βλέπουν  στα eurogoup και τιμωρούν τον ελληνικό λαό για να την βάζουν καθαρή τα διάφορα λαμόγια . Οταν βλέπουν λιγδιάρηδες κομματόσκυλα να κάνουν τους διευθυντές και τους προέδρους κρατικών υπηρεσιών και οργανισμών και να  τσεπώνοντας μερικές χιλιάδες ευρώ το μήνα, που δεν τα παίρνει ο CEO μιας μεσαίας εθνικής πολυεθνικής ,γινόμαστε  ακόμα και ρεζίληδες από  τους Φινλανδούς .

Οταν βλέπουν παλιότερα την λίστα της ΔΕΗ να μοιράζει εκατομμύρια  δήθεν διαφήμισης για την οικολογική ενέργεια , και τώρα ένα οργανισμό  της πλάκας  όπως το ΚΕΕΛΠΝΟ να δίνει 21 εκ ευρώ για  καμπάνια υγείας λένε απλά γ@@@τους.
Βάλτους το ρεύμα στο 23% σε ΦΠΑ και τα φάρμακα στο 28% να έχουν να πορεύονται.
Αυτά τα λεφτά δεν τα δίνει ούτε η coca cola σε εθνικό επίπεδο σε διαφήμιση απο την οποία θα κερδίσει  πωλήσεις, ούτε πολυεθνικές φαρμακευτικές που κάνουν καμπάνιες έμμεσης διαφήμισης.
Είναι σκάνδαλα καραμπινάτα και δείχνουν την ρεμούλα .
Στην Ελλάδα αυτοί οι μηχανισμοί είναι σαν τα "Κολομβιανά καρτέλ" . Ενα διαλύεις δέκα σου φυτρώνουν. Γιατί ξέρουν ότι την βγάζουν καθαρή.

Αν δεν υπάρξει εδώ και τώρα κάθαρση και εισαγγελείς να δρουν, όπως ακόμα και στη Ρουμανία που κατάσχεσαν την περιουσία του ίδιου του πρωθυπουργού γιατί ερευνάται για σκάνδαλο διαφθοράς, είναι να την κάνουμε από τη χώρα .  Δεν υπάρχει ελπίδα ούτε σωτηρία . Μόνο αυτά τα λαμόγια επιβιώνουν