Περίμεναν μακελειό ..και έχασαν! Τώρα ετοιμάζουν.. να κάψουν τα Kαγιέν τους !


Σαμαροβενιζέλοι , Bildαδες εκδότες και siteαρχες έπεσαν ηρωικά μαχόμενοι ! Ηθελαν αίμα και εκδίκηση ...Αλλά έχασαν! Ο Τσίπρας αποδείχθηκε πολύ σκληρός για να πεθάνει ...Αποθέωσαν και κατανάλωσαν όλη την γερμανική σαβουροδημοσιογραφία και όχι μόνο των Ταμπλόιντ ! 

Εκανα Ευαγγέλιο τον Σόμπλε και εικονοστάσι την Μέρκελ. Εκαναν τάματα στην Λαγκάρντ ! Άναβαν λαμπάδες στο μπόι του Γερούν. 
Ανοιγαν και έκλειναν τις τράπεζες ανα ώρα και ανα δίωρο σφράγιζαν τα ΑΤΜ !
Και αφού κανένα μαντζούνι δεν έπιανε ... βρήκαν το τελευταίο αποκούμπι στους εξεγερμένους Κολωνακιώτες ...που δεν μπορούν να αντέξουν το κακό που τους βρήκε να μας κυβερνούν οι ¨μπολσεβίκοι" να μην έχουν να καλέσουν ένα υπουργό ένα γενικό γραμματέα στις βίλες τους και τις πισίνες τους.
Ετσι πρώην Minister και εξεγερμένοι έδωσαν αγκαλιασμένοι   την ύστατη μάχη . Ακόμα και σε γραφεία τελετών πήγαν να δώσουν και λίγη πολιτική αίγλη από το παρελθόν.
Τώρα τις τους μένει ...να κάψουν τα Καγιέν τους στο Σύνταγμα ...Να πυρπολήσουν τις βίλες τους ...Να πίνουν σόδες και λεμονάδες, να βγαίνουν με ταπεράκι στις παραλίες της Μυκόνου ώστε να μην εισπράττεται  ΦΠΑ  ...Να κάψουν τα ευρώ τους και τις επιχειρήσεις τους ...να δούμε τι θα βρεί ο Τσίπρας να φορολογήσει και να πάει στράφι η συμφωνία ...!