Χαρέμι εκατοντάδων γυναικών, ακριβά αμάξια και ξέφρενα πάρτι στη «Βίλα των Ζαχαρωτών» Αυστραλού μεγιστάνα (βίντεο)

Ο Travers Beynon, γνωστός και ως ο «Αυστραλός Hugh Hefner», είναι κληρονόμος της καπνοβιομηχανίας Freechoice, ζει σε μια βίλα που κοστίζει 3.7 εκατομμύρια δολάρια και διοργανώνει διάφορα πάρτι «ακολασίας». Είναι παντρεμένος με την Taesha, η οποία, σύμφωνα με την οικογένειά της, είναι αποκομμένη από τον έξω κόσμο και υποβιβάζεται από τον σύζυγό της.

Ο Graham και η Evon Appleby, παππούδες της Taesha, κατηγόρησαν δημόσια τον Beynon για τον εξευτελιστικό τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρεται στην εγγονή τουςκαι έγειραν τις ανησυχίες τους για τον τρόπο που μεγαλώνουν τα δισέγγονά τους στην «Βίλα των Ζαχαρωτών».


Ο Beyon, που αυτοαποκαλείται «Candyman», έχει δεχτεί οξεία κριτική για το γεγονός ότι έχει επιλέξει να μεγαλώσει τα παιδιά του στο σπίτι όπου διοργανώνει τα ξέφρενα πάρτι του. Ο ίδιοςτο βράδυ της Κυριακής ανέβασε στα κοινωνικά δίκτυα μια φωτογραφία με τα παιδιά του θέλοντας να αντικρούσει τις κατηγορίες ότι δεν είναι σωστός πατέρας. Ο Candyman υποστηρίζει πως είναι ο «προστάτης» και ο «κουβαλητής» της οικογένειας, σε αντίθεση με όσα λέγονται γι' αυτόν.

Οι παππούδες της συζύγου του βγήκαν χθες στο βράδυ στην εκπομπή «A Current Affair» και δήλωσαν πως είναι στεναχωρημένοι καθώς δεν έχουν επικοινωνία με την Taesha και τις δύο μικρές κόρες της. Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε πως παρόλο που η εγγονής τους έχει τον τίτλο της συζύγου του Candyman, εκείνος διαθέτει ένα χαρέμι εκατοντάδων γυναικών. Σύμφωνα με την Daily Mail, το ζευγάρι μοιράζεται το συζυγικό κρεββάτι με την κολλητή φίλη της Taesha.

Για τους ίδιους τα πράγματα ξέφυγαν από τον έλεγχο όταν είδαν μια φωτογραφία στην οποία ο Beyon έσερνε την εγγονή τους από ένα λουρί.
«Μπορεί να νομίζει ότι είναι αστείο, όμως δεν νομίζει ότι κανένας άλλος το βρίσκει αστείο», δήλωσε ο παππούς της Taesha.
Από την άλλη, υπάρχουν κάποιοι που θαυμάζουν την «ακόλαστη» ζωή που κάνει ο Beyon. Ο George Petafvrakis, καλεσμένος σε ορισμένα από τα ηδονιστικά πάρτι, βρίσκει τα ακριβά αυτοκίνητα, τα ποτά και το φαγητό που υπάρχουν στην «Βίλα των Ζαχαρωτών» συναρπαστικά. Με ένα σεξιστικό τρόπο μάλιστα βάζει στην ίδια κατηγορία με τα άψυχα αντικείμενα της βίλας και τις... γυναίκες.
Πηγή: Daily Mail